Yokohama Rubber, crossover SUV’lara yönelik dört mevsim lastiği GEOLANDAR CV 4S’yi piyasaya sürecek

0
897

Yokohama Rubber Co., Ltd., crossover SUV’lara yönelik yeni dört mevsim lastiği GEOLANDAR CV 4S’yi tanıtıyor. GEOLANDAR markasının SUV ve kamyonet lastiklerine en son eklenen GEOLANDAR CV 4S, bu sonbahardan itibaren Kuzey Amerika, Avrupa ve ardından Güney Kore’de piyasaya sürülecek. 

Yeni lastik, 245/45R20 103V ile 235/65R17 108V arasında değişen 32 ebatta satışa sunulacak.

Yokohama Rubber, crossover SUV lastiklerine yönelik dünya çapında her yıl artan talebe yanıt olarak GEOLANDAR CV 4S’yi geliştirdi. Yeni geliştirilen asimetrik sırt deseni ve hamur bileşimi, lastiğin ıslak zeminde, karda ve kuru yollarda mükemmel performansına katkıda bulunur. 32 boyutun tümü, ani kar yağışlarında mükemmel performans sunacaklarını belirten M+S (çamur ve kar) tanımının yanı sıra, arazide kullanılacak lastikler için uluslararası standartları karşılayan lastiklere uygulanan Üç Tepeli Dağ Kar Tanesi Sembolünü* aldı. şiddetli kar.
* Üç Zirveli Dağ Kar Tanesi Sembolü, kış lastiklerinin Avrupa’da kullanımını onaylayan bir işarettir.

Dört mevsim lastikler, kuru ve ıslak yollardan karlı yollara kadar hemen hemen tüm yol koşullarında sürüşe uygun olduğundan, her türlü iklim koşulunda kullanıma uygundur. Dört mevsim lastikler, ani kar yağışları da dahil olmak üzere tüm yıl boyunca kullanılabildiğinden, mevsimsel lastik değiştirme ihtiyacını ortadan kaldırır ve mevsim dışı mevsimlik lastikleri saklayacak bir yer sağlayarak kullanıcı rahatlığını artırır.

Yokohama Rubber, GEOLANDAR markası altında otoyol arazisinden çamurlu araziye kadar çok çeşitli yol yüzeylerinde kullanıma uygun SUV lastikleri geliştiriyor. Halihazırda piyasada bulunan GEOLANDAR markalı lastikler arasında crossover SUV’lara yönelik grand touring lastiği GEOLANDAR CV G058, yüksek performanslı crossover SUV’lara yönelik GEOLANDAR X-CV ve orta ve büyük SUV’lara yönelik GEOLANDAR H/T G056 yer alıyor. Yeni GEOLANDAR CV 4S, markanın SUV sahiplerinin farklılaşan ihtiyaçlarını karşılama yeteneğini artırıyor.

SUV ve kamyonetlere yönelik GEOLANDAR marka lastikler ve çeşitli kış lastikleri. Yokohama Rubber, GEOLANDAR lastiklerinin satışlarını artırmaya odaklanan “Çamur Eşleştirme” temalı kampanyası kapsamında, bu Mart ayında Kuzey Amerika ve Avustralya’da piyasaya sürülen yeni GEOLANDAR CV 4S ve GEOLANDAR A/T XD gibi yeni lastikleri piyasaya sürüyor ve ürün yelpazesini genişletiyor. GEOLANDAR lastiklerinin boyut serileri halihazırda piyasada bulunmaktadır.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here