APOLLO, Yenilenmiş EnduRace RA 2 Kamyon Lastiğini Piyasaya Sürüyor

0
851

Apollo Tyres, yıl boyunca daha iyi yol tutuşu, daha düşük yuvarlanma direnci ve daha iyi dayanıklılık sunmak amacıyla yeni bir sırt tasarımı ve iyileştirilmiş malzemeler içeren EnduRace RA 2 kamyon lastiğinin ikinci neslini bölgesel taşımacılık için piyasaya sürdü.

Yeni lastik, 22,5 inç jantlar için 315/70 ebatında mevcut ve Apollo, kilometre performansında ortalama %5 artış sağlayacak şekilde kapsamlı bir şekilde yeniden tasarlandığını söylüyor.

EnduRace RA 2, Avrupa’da geliştirilmiş ve üretilmiştir ve önceki modele göre daha geniş temas alanına sahip, kompakt, yeni bir sırt tasarımına sahiptir. Revize edilen bileşik, geliştirilmiş aşınma özelliklerine sahipken, değiştirilmiş damak yapısı ve düşük histerezisli malzemenin lastiğin yüksek gerilim bölgesine entegrasyonu, yük altında deformasyona karşı daha fazla koruma sağlar.

Apollo Tyres’ın kamyon ve otobüs lastikleri Avrupa küme direktörü John Nikhil Joy, “EnduRace RA’nın ilk neslini 2021’de piyasaya sürdük. O zamandan beri lastiğin Avrupa çapında orta ve uzun mesafe nakliyecileri arasında popülerliği arttı” dedi.

“Bu arada, müşterilerimizden gelen doğrudan geri bildirimlerin yönlendirdiği kamyon lastiği araştırma ve geliştirme yatırımlarımızı hızlandırdık. Bu, tasarım ve malzemelerdeki yeniliklerin tanıtımını hızlandırmamızı sağladı; sonuç, bu son derece rekabetçi segmentte öne çıkan yeni bir RA ürünü oldu.”

Apollo, şirketin birinci nesil RA lastiğiyle karşılaştırıldığında yeni lastiğin yuvarlanma direncinde %10 azalma ve ortalama yol gürültüsünde 1 dB daha düşük performans sağladığını, aynı zamanda çekiş gücünde de %10 iyileşme sunduğunu söylüyor.

Aynı zamanda, lastiğin ömrü boyunca gelişmiş kavrama, çekiş ve dayanıklılık için çok kenarlı omuz bloklarını içeren bir oluk deseni olan Apollo Tyres’ın Görünmez Yiv Teknolojisini içeren en son üründür. Ayrıca kar gibi çeşitli zorlu yüzeylerde daha iyi yol tutuşu sağlar ve lastiğin zorlu hava koşullarına karşı dayanıklılığı, üç zirveli dağ kar tanesi işaretiyle belgelenmiştir.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here