Tarımda sürdürülebilir lastik Trelleborg TM1 Eco Power

0
614

Bir Yokohama TWS markası olan Trelleborg, 12 – 18 Kasım 2023 tarihleri ​​arasında Hannover’de gerçekleşecek olan bu yılki Agritechnica’da sunum yapacak. Yeni, çevre dostu TM1 Eco Power’ın tanıtımı ve lansmanıyla marka, tarımda yüksek endüstri standartları belirlemeye devam ediyor. 

Yüzde 65’i geri dönüştürülmüş ve biyomateryallerden üretilen TM1 Eco Power, Trelleborg’un fosil yakıtlara bağımlılığı azaltmayı, ürünlerin döngüselliğini artırmayı ve aynı zamanda müşterinin operasyonel performansını önemli ölçüde iyileştirmeyi amaçlayan tarımın daha üretken ve sürdürülebilir bir geleceğine yönelik süregelen kararlılığının bir kanıtıdır.

Yokohama TWS Ürün Pazarlama Kıdemli Müdürü Alessio Bucci şunları söyledi: “TM1 Eco Power lastiklerimiz gibi gelişmiş çözümlerin piyasaya sürülmesiyle yeni lastik standartları belirlemekten gurur duyuyoruz. Tarım şu anda daha büyük bir Sürdürülebilirlik ve Sürdürülebilirlik gerektiren derin bir dönüşümden geçiyor. En sürdürülebilir lastik tercihi olan TM1 Eco Power’dan başlayarak, müşterilerimizin günlük operasyonlarında fark yaratan lastik çözümlerine en son performans teknolojisini getirerek bu talebi karşılamak için çalışıyoruz.” Trelleborg sergi standı Salon 20, Stand B04’te bulunabilir.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here