NEXEN TIRE, Manchester City ile Uzun Vadeli Ortaklın Anlaşmasını Uzattı

0
804
NEXEN TIRE, bugün Manchester City Futbol Kulübü (Manchester City) ile son derece başarılı ortaklıklarını genişleten bir anlaşmaya varıldığını duyurdu. 
Yeni anlaşma, NEXEN TIRE ve Manchester City’nin on yılı aşkın süredir devam eden başarılı iş birliğini dönem sonuna kadar kutlayacak ve lastik üreticisinin futbol kulübüyle birlikte dokuzuncu sezona katılmasıyla bu yıl da bir istisna olmayacak.

 

NEXEN TIRE, 2015’ten beri Man City ile bir ilişki içindedir. NEXEN TIRE’ın desteği ve topluluk ve taban düzeyindeki CSR programları ile işbirliği, her zaman sadece futbol içeriği yayınlamaktan çok daha fazlasını sunmuştur. Ayrıca, 2017’den bu sezonun sonuna kadar NEXEN TIRE, bir Premier Lig Kulübü için ilk kez Kulübün forma kol ortağı olmuştur.
NEXEN TIRE ve Manchester City arasındaki ilişki, takımın dört Premier Lig şampiyonluğu kazanması ve lastik üreticisinin Avrupa fabrikasının açılışıyla dünya çapında yeni bir mobil dönüşüm çağını başlatmasıyla her açıdan dikkate değer bir başarı öyküsü oldu.
NEXEN TIRE Küresel CEO’su Travis Kang, “Yeni dönemin sonunda on yıllık işbirliğini aşacak olan Manchester City ile uzun vadeli ortaklığımızı sürdürmekten büyük heyecan duyuyoruz” dedi. “Her iki taraf da işbirliğimiz aracılığıyla insanlara ilham verirken birbirini desteklemek ve desteklemek için aynı çizgide. Bu uzun vadeli ortaklık, NEXEN TIRE pazarımızı ve ürün sunumumuzu genişletmeye devam ederken, yenilik yapmamıza ve uluslararası alanda büyümemize olanak tanıyacak.”

City Football Group İcra Kurulu Başkanı Ferran Soriano, “NEXEN TIRE, uzun süredir City ailesinin bir parçası ve bu yeni uzantı bizi on yıldan uzun bir ortaklığa götürecek” dedi. “12 kupayı birlikte kutlayarak tarihi ve çok başarılı anları paylaştık ve keyif aldık. Devam eden taahhütleri, destekleri ve ilhamları için NEXEN’e teşekkür etmek istiyoruz ve daha fazla yenilik ve kutlama için gelecek dönem boyunca birlikte çalışmayı dört gözle bekliyoruz.”

 

Genişletilmiş ortaklık, NEXEN TIRE’ın müşterilerine, hayranlarına ve ortaklarına bir taahhüt olarak “We Got You” marka kimliğine odaklanırken pazarlama girişimlerini sürdürmeye devam etmesini sağlayacaktır.

 

Ayrıca Manchester City erkek takımı, 2023/24 sezonu hazırlıkları kapsamında bu yılın temmuz ayında lastik üreticisinin memleketi olan Güney Kore’ye seyahat edecek. Ek olarak, Man City’nin stadyumundaki süper boyutlu (iç ve üst) bir LED ekran iyileştirilecek.
- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here