LastikPark YouTube ve Televizyon Projeleri ile konuşuluyor

0
4301

“Aradığınız Tüm Markalar Burada” sloganıyla Türkiye’nin 81 ilinde 500’ün üzerinde bayiye sahip LastikPark, sektörde alışılmışın dışında işlere imza atmaya devam ediyor.

2020 yılında birçok girişimi ile YouTube ve Televizyon projeleriyle lastik sektörüne yeni bir soluk getiren LastikPark, 2021 yılında da çalışmalarına hız kesmeden devam ederek yine adından çok söz ettirecek.

Lastiğin Bilinmeyenleri | CNN Türk – AutoLive Programı

LastikPark 2021 yılına CNN Türk AutoLive program konuklu ile giriş yaptı. Otomobil kullanıcıları ve sevenleriyle yararlı bilgilerin paylaşıldığı AutoLive programı CNN Türk ekranlarında haftanın 5 günü izleyicileriyle buluşuyor.

Otomobil, Türkiye ve dünyada kullanıcıları için bir araç olmaktan çok bir tutku.. Doğru ekipman ve donanımla otomobil kullanma zevkini doruğa çıkarmak için sürücüler yeni bilgileri hızlıca tüketiyor. İnternet ortamında da otomobil konusunda birçok bilgiye ulaşmak mümkün.  Otomobillerin en önemli ekipmanlarından olan lastik konusunda ise bilinmeyen birçok detay var. Türkiye’nin en eski lastik kuruluşu olan Tatko bünyesinde bulunan LastikPark, lastik konusundaki uzmanlığını otomobil sevenleriyle buluşturdu.

“Lastik nedir?” “Kış lastiği kullanımının önemi nedir?” “Lastik konusunda doğru bilinen yanlışlar nelerdir?” sorularının yanıtlarını veren LastikPark AutoLive ile 3 programlık bir seriye imza attı.

CNN Türk kanalında yayınlanan programlarına LastikPark YouTube hesabından ulaşabilirsiniz.

9 Yıl Aralıksız Kullanılan Kış Lastiği Ne Hale Gelir? | Sekizsilindir

Sevilen Youtube kanalı Sekizsilindir, otomobil sevenlerle -eğlenceli ve bilgilendirici içerikler paylaşıyor. Kanal sahibi Etem Sayın, otomobili bir tutku halinde yaşıyor ve birbirinden farklı videolar ile tutkusunu takipçileriyle paylaşıyor.

LastikPark Genel Müdürü Cüneyt Şener’in konuk olduğu yeni videosunda, 9 yıl önce aracına taktığı, yaz – kış hiç çıkarmadığı kış lastiklerini kesti ve inceledi. Yaz aylarında kış lastiği kullanmanın sakıncalarından, uzun süre kullanılan lastiğin deformesine kadar detayların paylaşıldığı videoda keyifli anlar yaşandı.

REKLAM

Aynı zamanda lastikte yama teknikleri ve en dayanıklı yama türü hakkında da detayların konuşulduğu videoda uygulamalı olarak yama tekniklerinden söz edildi.

İlgili gören videoya Youtube Sekizsilindir kanalından ulaşılabilirsiniz.

Kartalkaya Yollarında Drift… | Benzin TV Riken Performans Testi

Youtube’da eğlenceli ve farklı içerik denildiğinden akla gelen ilk kanallardan biri Benzin TV. kurucusu ve sunucusu Burak Ertem farklı başlıklarda araç incelemeleri ve keyifli testleri takipçileriyle paylaşıyor.  Yeni videosunda BMW 323ti ile Kartalkaya yollarına düşen Burak Ertem, hem aracını hem de yeni taktığı Riken kış lastiklerinin kar performansını izleyicileriyle buluşturdu. Zorlu yollarda fren ve manevra tesli yapan Ertem, uygun fiyatlı kış lastiklerinin performansıyla ilgili merak edilenleri paylaştı.

Eğlenceli bir sürüş deneyimini sürücü koltuğundan izlediğimiz videoda karlı Kartalkaya yollarının eşsiz manzarası da zorlu pandemi günlerinde bir nebze rahatlamamıza imkan sağlıyor.

Heyecanlı ve aksiyonlu videoya Benzin TV Youtube kanalından ulaşabilirsiniz.

Bir Lastiğin Tatko Yolculuğu | Tatko Lastik Üssü

LastikPark, Türkiye’nin 81 ilinde 500’ün üzerinden bayisi ile aranan tüm markaları tek bir çatı altında tüketiciyle buluşturuyor. LastikPark hızlı hizmet veren, sürekli büyüyen bayi ağı ve 100 yıla yakın süredir lastik sektöründe hizmet veren Tatko Lastik ailesi çatısı altında faaliyet gösteriyor.

30.000 m2 kapalı, 43.000 m2 toplam alanıyla ve 600.000 lastik kapasitesiyle, lastik yolculuğu Lastik Üssünde başlıyor ve LastikPark bayilerinde tüketicilerle buluşuyor.

LastikPark geçtiğimiz günlerde Lastik üssü ve hizmet süreciyle ilgili detaylı bir tanıtım videosu yayınladı. Lastiğin siparişinden, tedariğine ve bayi teslimine kadar online ve depo süreçleriyle ilgili keyifli videoya LastikPark Youtube hesabı ile ulaşılabiliyor.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here