ZC Rubber, Agritechnica 2023’te Yeni TIANLI Tarım Lastiklerini Sergileyecek

0
569

ZC Rubber, 12-18 Kasım tarihleri arasında Almanya’nın Hannover kentinde Salon 03, Stand 03E03’te düzenlenecek Agritechnica 2023’te TIANLI tarımsal radyal lastiklerini sunacak.

Bu yılki Agritechnica’da ZC Rubber, TIANLI markasına en yeni eklemelerini, yani AGRI KING ve LAND CARE lastik modellerini öne çıkaracak.

Ayrıca TIANLI’nın BACKTRACK RADIAL SUPREME (BRS) lastiği, DEFENDER sıralı mahsul lastiği ve GRASS KING FLOTATION (G-K-F) lastiğinin yanı sıra YONGGU lastik palet çözümleri de Agritechnica 2023’te sergilenecek.

ZC Rubber yetkilisi  “Tarım lastiklerinde son derece deneyimli ve tanınan bir marka olarak TIANLI, çevre korumayı destekleme konusunda güçlü bir kararlılıkla yenilikçi lastik teknolojilerini geliştiriyor. TIANLI, Agritechnica 2023’te çiftçiliğin bugün ve yarın verimliliğini ve üretkenliğini artıracak en yeni yüksek performanslı tarım çözümlerini sunacak.” dedi.

1985 yılında kurulan TIANLI, 38 yıldır uygulamaya özel lastikler alanında lider markadır. Küresel müşterilere kişiselleştirme hizmeti ve tek elden lastik çözümleri ile Çin’de tarımsal radyal lastikler geliştiren ve üreten ilk lastik markasıdır. 2022 yılında ZC Rubber, TIANLI lastik markasını üreten Tianjin United Tire & Rubber International Co., Ltd.’nin (TUTRIC) satın alımını tamamladı. TIANLI artık tarım, ormancılık, inşaat ve madencilik, hafriyat, liman ve kum hizmet lastikleri alanında uzmanlaşmış ZC Rubber Group’a ait bir markadır.

TIANLI AGRI KING: Yüksek Beygir Gücüne Sahip Traktörler için Yeni Yüksek Performanslı VF Lastiği

AGRI KING, yüksek beygir gücüne sahip traktörler için tasarlanmış, süper esnekliğe sahip bir tarımsal radyal lastiktir. Mükemmel çekiş gücü sağlarken, üstün yük kapasitesi sağlama, toprak sıkışmasını azaltma kapasitesine sahip, çok yönlü bir performans sergileyen bir üründür. Lastik, benzersiz kavisli kama yapısıyla güçlü çekiş gücü, iyi stabilite ve yüksek konfor sağlar. Tam lastik boyutu portföyü, lastiğin düşük hava basıncında çalışmasını ve yüksek yük kapasitesini sürdürmesini sağlayarak lastik gücünden ödün vermeden minimum toprak rahatsızlığı sağlayan VF (Çok Yüksek Esneklik) teknolojisiyle sunulmaktadır. (VF lastikleri aynı basınçta %40’a kadar daha fazla yük taşıyabilir veya standart lastiklere göre aynı yükte %40 daha az basınçla çalışabilir.) Paralel yay deseni çamurlu yolda yüksek kendi kendini temizleme özelliğini sağlar. Ayrıca AGRI KING daha geniş bir lastik ayak izi alanı oluşturarak yakıt verimliliğinin ve çiftlik üretkenliğinin artmasına olanak tanır. Genel olarak AGRI KING’in tasarımı, çiftçilik maliyetini düşürürken ve toprağı korurken traktörlerin optimum verimlilikte çalışmasına olanak tanır.

TIANLI LAND CARE: Çok Yönlü Kullanıma Yönelik Yeni Ekskavatör ve Kazıcı Yükleyici Lastiği 

LAND CARE, tekerlekli ekskavatörler ve kazıcı yükleyiciler için hem şantiyede hem de kentsel alanlarda kullanılmak üzere tasarlanmış, öncelikli olarak toprağın korunmasına yönelik bir çapraz lastiktir. Zemindeki düşük basınç oranı sayesinde mükemmel kavrama, çekiş ve lastik ömrü ile çeşitli yol yüzeylerinde kullanılabilir. Lastiğin çok sayıda kenara sahip ekstra geniş, yüksek flotasyonlu sırt tasarımı, toprak hasarını en aza indirgemek ve yumuşak alanlarda çekişi artırmak için tasarlanmıştır; desenin ortasındaki büyük bloklar ise konforlu bir sürüş deneyimi sağlar. Ayrıca, çelik kuşaklı lastik sırtı daha uzun lastik aşınması, üstün stabilite ve patlamalara ve saha tehlikelerine karşı daha güçlü direnç sağlar. LAND CARE, olağanüstü yük kapasitesi ve stabilitesi sayesinde çeşitli iş uygulamalarındaki ağır yardımcı makineler için ideal bir seçimdir. Ayrıca LAND CARE, karayolu ve demiryolu uygulamaları gibi kentsel kullanıma da uygundur.

 

 

 

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here