FALKEN, 4X4 Serisini Yeni R/T01 Lastiğiyle Genişletiyor

0
598

Falken Tire Europe GmbH, zorlu araziler için WILDPEAK R/T01’in piyasaya sürülmesiyle 4×4 lastik portföyünü genişletiyor; böylece üreticinin artık her arazi uygulaması için bir lastiğe sahip olmasını sağlıyor. 

Macera göz önünde bulundurularak ve en zorlu uygulamalarda tasarlanan R/T01’in sırt tasarımı ve yapısı, en zorlu arazide maksimum performans sağlamayı amaçlamaktadır.

2024’ün ilk çeyreğinden itibaren satışa sunulacak olan yeni WILDPEAK R/T01, başlangıçta ‘Q’ hız derecesine sahip, 16 ila 20 inç arasında değişen dokuz farklı ebatta sunulacak.

Profesyonel bir arazi lastiği (POR) olma amacı göz önüne alındığında, WILDPEAK R/T01’in başka bir AB lastik etiketi tanımı yoktur. Yeni lastik sırtı, Falken’in All-Terrain (A/T) ve Mud-Terrain (M/T) versiyonlarının temel özelliklerini harmanlayarak zorlu uygulamalardaki dört tekerlekten çekişli araçlar için ideal çekiş, dayanıklılık ve uzun ömür kombinasyonunu ortaya çıkarıyor. Bu, inşaat, ormancılık, tarım ve keşif sektörlerinin yanı sıra off-road tutkunlarına ve alışılmışın dışında seyahat etmeyi sevenlere de fayda sağlayacaktır.

WILDPEAK R/T01 deseni, en zorlu sürüş rotalarının üstesinden gelirken aynı zamanda düşük aşınma oranları ve yüksek dayanıklılık sunarken güven veren özelliklerle doludur. Hibrit off-road sırt deseni, WILDPEAK A/T ile benzerlikler taşır ve maksimum kilometre güvenilirliği, yolda performans ve off-road sağlamlığı için geniş bir temas alanına ve sert sırt bloklarına sahiptir.

M/T yetenekleri açısından WILDPEAK R/T01, açık omuzlu sırt tasarımı sayesinde yalnızca çamurlu zeminlerde ilerlemek için uygun olmakla kalmaz, aynı zamanda taşlar için de iyi bir donanıma sahiptir. Sırtın mükemmel kendi kendini temizleme özellikleri, çamura ve kayalara karşı en iyi savunmayı sağlayarak en iyi kavramayı ve üstün çekişi sağlar. Üç katmanlı yan duvar, en çok ihtiyaç duyulduğunda maksimum tutuş sağlamak için gerekli kesilme direncini, sağlamlığı ve ek korumayı sağlar.

“WILDPEAK R/T01 arazi kullanımına yönelik en üst modelimizdir ve en zorlu koşulların bile üstesinden gelmek üzere geliştirildi. Bu lastikler sayesinde araçlar, ne kadar zorlu olursa olsun her yüzeyde hedeflerine ulaşabiliyor,” diye temin ediyor Falken Tyres Europe GmbH Kurumsal Direktörü Andreas Giese. “A/T3WA ve M/T serisiyle zaten geniş olan lastik yelpazemiz artık WILDPEAK R/T01’deki başka bir çekici modelle tamamlanıyor.”

Falken WILDPEAK M/T’nin 2018’de piyasaya sürülmesinden bu yana Falken, yüksek arazi uyumluluğuna sahip ve arazi kabiliyetine sahip araçlara yönelik lastik yelpazesini sürekli olarak genişletti; sınıfının en iyi özelliklerini ve en zorlu zorlu koşulların üstesinden gelme yeteneğini sunuyor. arazi. Bu nedenle, WILDPEAK serisindeki lastikler aynı zamanda Mercedes Benz ve RAM gibi araç üreticileri için de OE’ye uygundur.

Usta arazi performansı ve yolda olağanüstü iyi sürüş özelliklerine ek olarak, 245/75 R 16 ebadındaki WILDPEAK M/T, Suudi Arabistan’daki 2022 Klasik Dakar Rallisi’nde zorlu arazide 7.500 km’lik sürüşü hiç patlamadan, sıfır delik ile tamamlaması etkileyiciydi.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here