PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3, Auto Bild Sportscars ve Alvolante’nin Testlerini Kazandı

0
481

Pirelli Cinturato All Season SF3, iki büyük ticari dergi olan Almanya’nın Auto Bild Sportscars ve İtalya’nın alVolante dergisi tarafından piyasadaki başlıca dört mevsim ürünlerini karşılaştıran en iyi dört mevsim lastiği seçildi. Pirelli lastiği hem kuru hem de ıslak zeminde en güvenli lastik oldu ve kar üzerinde de çok olumlu yorumlar aldı.

Auto Bild Sportscars’ın ıslak asfalttaki karşılaştırmalı testinde Cinturato All Season SF3’ün hem düz yolda hem de virajlarda suda kızaklama direnci ve yol tutuşu açısından “örnek” olduğu kanıtlandı. Kuru koşullarda en iyi frenleme, yol tutuşu, direksiyon tepkisi ve yuvarlanma direncine sahipti. Auto Bild Sportscars’a göre Pirelli lastikleriyle “yüksek hızlarda bile her zaman güvenli yolculuk yaptığınız” karda bile mükemmel sonuçlar elde edildi. Alman dergisi şöyle devam ediyor: “Yeni dört mevsim lastiği, her türlü hava koşulunda ikna edici sürüş özelliklerine sahip”. İtalyan dergisi alVolante şunu belirtiyor: “Pirelli Cinturato All Season SF3 öne çıkıyor. Islak zeminde ve kuru zeminde frenlemede çok başarılı”.

ÜÇÜNCÜ TARAFLAR TARAFINDAN ONAYLANAN MÜKEMMEL FREN PERFORMANSI

Auto Bild Sportscars ve alVolante testleri, iki uluslararası sertifikasyon kuruluşunun halihazırda vurguladığı sonuçları doğruluyor: Cinturato All Season SF3’ü frenleme performansından ötürü öven Dekra 1 ve ona Performans İşareti 2 veren TÜV SÜD . Lansman serisindeki tüm boyutlar aynı zamanda ıslak yol tutuşunda Avrupa etiketinde (“A sınıfı”) en yüksek puanı aldı. Yaz lastiğine yakın stabilite, akustik konfor ve yuvarlanma direnci seviyeleriyle yılın en sıcak aylarında bile performans gösterirken, 3PMSF işaretinin de gösterdiği gibi şiddetli kış koşullarında test edilen karda yol tutuşu da onu lastikler için de uygun kılıyor. soğuk mevsim. Bu çok yönlülük, koşullara bağlı olarak şekil değiştiren 3 boyutlu kanallara sahip uyarlanabilir sırt teknolojisi ve geniş bir sıcaklık aralığında etkili olan yenilikçi bileşenlerin eklenmesi sayesinde elde edilmiştir.

Halihazırda 16 ila 20 inç arası boyutlarda mevcut olan Cinturato All Season SF3, kompakt veya orta boy otomobil sürücülerinin farklı ihtiyaçlarını karşılayan bir ürün ailesindeki Cinturato P7 ve Cinturato Winter 2’ye katılıyor. Elektrikli araçların ve plug-in hibritlerin özelliklerini geliştirmek için tasarlanan Pirelli Elect teknolojisi, çeşitli boyutlardaki Cinturato ürünlerinde mevcuttur.

1. RAPOR 23CPCEXT-175-2 – DEKRA TEST MERKEZİ TARAFINDAN 225/40 R18 EBATINDA LASTİKLERLE ARALIK 2023 VE OCAK 2024 AYLARINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN KARŞILAŞTIRMALI TESTLER. WWW.PIRELLI.COM/CINTURATO-ALL-SEASON-SF-3 HAKKINDA DAHA FAZLA BİLGİ

2. PERFORMANS İŞARETİ SERTİFİKA NO. Z2 082041 0007 REV. 00 – TÜV SÜD BAĞIMSIZ BELGELENDİRME KURULUŞUNUN TEMEL TEKNİK PERFORMANS GEREKSİNİMLERİNİN 225/50 R17 EBATLI LASTİKLERLE KASIM 2023 İLE OCAK 2024 AYLARI ARASINDA YAPILAN TESTLER SONUCUNDA ELDE EDİLMESİYLE ELDE EDİLMİŞTİR. WWW.PIRELLI.COM/CINTURATO-ALL-SEASON-SF-3 HAKKINDA DAHA FAZLA BİLGİ

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here