Hankook The Tire Cologne Fuarı 2024’te

0
433
  • Salon 8.1, Stand C040 D049’daki Prömiyer: Hankook, lastik endüstrisinin önde gelen ticaret fuarında elektrikli araçlara yönelik yeni iON GT’yi tanıtacak.
  • Mobilite devriminin önünü açıyor: Tamamen elektrikli şehir içi otobüsler için yeni e-SMART City AU56
  • Hankook, ‘Döngüsel Ekonomi Alanı’ndaki AZuR standında Alpahtread’i sergiliyor. 

Hankook, 4 – 6 Haziran 2024 tarihleri ​​arasında The Tire Cologne”da ürün yenilikleri sunacak. iON yaz, kış ve dört mevsim lastiklerinin yanı sıra, iON ailesine bir yenisi daha eklendi. Salon 8.1’deki Stand C040 D049‘da binek otomobil pazarında öne çıkan bir sergi olacak.

Hankook, ilk kez elektrikli şehir içi otobüslere yönelik yeni e-SMART City AU56 lastiğini de sergileyecek. Hankook, kendi standının yanı sıra, ticari araç lastiklerine yönelik Alphatread sıcak kaplama markasıyla “Allianz Zukunft Reifen” (AZuR) standında da ortak katılımcı olarak temsil edilecek. Ağ, kullanılmış lastiklerin mümkün olan en iyi şekilde geri dönüştürülmesine, kaynakların korunmasına ve israfın önlenmesine kendini adamıştır. Hankook, 2023’ten beri AZuR ağının ortağıdır.

iON serisinden elektrikli araçlara yönelik yeni yaz lastiği

The Tire Cologne fuarında Hankook, elektrikli araçlara yönelik iON serisinden yeni bir lastiği tanıtacak. iON GT, büyük oranda geri dönüştürülmüş ve yenilenebilir malzemelerden üretiliyor ve tamamen elektrikli sedan otomobillerde, şehir otomobillerinde ve SUV’larda kullanılmak üzere tasarlandı. ISCC PLUS sertifikası aynı zamanda sürdürülebilirlik iddiasını da doğrulamaktadır. Bir binek otomobil versiyonunu SUV’lara yönelik bir versiyon takip edecek.

e-SMART: Yeni EV lastik serisinden ilk ticari araç lastiğinin ilk gösterimi

Hankook, binek araçlara yönelik çevreye uyumlu lastiklerin geliştirilmesiyle birlikte yerel ve uzun mesafe toplu taşıma sektörünün gereksinimlerine de odaklandı. Birinci sınıf lastik üreticisi, fuarda, özellikle elektrikli otobüslerin ihtiyaçlarına göre tasarlanan e-SMART City AU56 ticari araç lastiğinin tanıtımını yapacak. e-SMART City AU56, akü şarjı başına standart lastiklere göre daha yüksek bir sırt aşınma dayanıklılığı aralığı sağlar ve elektrikli araçların yüksek torkunu yola güvenli bir şekilde aktarır. Buna ek olarak lastik, daha yüksek bir ağırlık derecesi verecek şekilde optimize edilmiştir. Hankook, e-SMART City AU56’nın geliştirilmesi için yapay zeka destekli tasarım, dijital ikiz teknolojisi ve 3D baskılı lastik sırtı kalıpları dahil en son teknolojileri kullandı. Yeni ticari araç lastiği, diş açma ve diş açma işlemlerine uygun olarak tasarlanarak kaynak tüketiminin azaltılmasına önemli bir katkı sağlıyor.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here