SPARCO® İşbirliği ile Desteklenen GİTİSPORT S2 Avrupa Pazarında

0
700
Yan duvarında efsanevi ” GITI – POWERED BY SPARCO® ” yazısını taşıyan Ultra Yüksek Performans lastikler mevcut 8 ebat ve 22 yeni ebatlarıyla Avrupa pazarına sunuldu.

Yüksek oktanlı spor otomobilleri ve SUV’ları hedefleyen bu seri, 225/45R17′den 315/30R22‘ye kadar tüm düşük serili ebatları içerir. Tüm lastikler ıslak zeminde frenleme açısından A sınıfına sahiptir ve çoğunluğu Y hız derecesini gösterir.

Dünyanın önde gelen motor sporları güvenlik sistemleri ve yarış ekipmanları üreticisi olan küresel otomotiv lastiği ortağı Sparco® ile yapılan ortak marka anlaşması ilk olarak Mart 2023’te duyurulmuştu.

Yalnızca Giti markasına odaklanan anlaşma, ortak felsefelerimize ve ‘yarış, performans, araştırma ve geliştirme ve sürekli güvenlik’ değerlerine dayanıyor. Stefan Brohs şunları söyledi: “Birinci yılda, Avrupa’daki Giti Tire Motor Sporları faaliyetlerimiz aracılığıyla Sparco® ilişkisini gerçekten ilerlettik; ikinci yılda sıradan sürücüler için ilk ortak markalı lastiğimizin piyasaya sürülmesi, ortak faaliyetlerimizde gerçek bir yükselişe işaret ediyor.

GitiSport S2, Avrupa Ar-Ge ekibi tarafından şimdiye kadar geliştirilen teknolojik açıdan en gelişmiş UHP lastiklerden biridir; Sparco®’nun adını lastik yanağına koymaktan mutluluk duyması, sürücülere hassas kontrol ve frenleme performansı açısından bekleyebilecekleri her şeyi anlatıyor.”

GitiSport S2 artık 16-22 inç jantlar, 195-315 kesit genişlikleri, SUV dahil 30-55 seri boyutları ve VY’den hız endeksleri ile 63 ebatta mevcut.

Lastik, küresel olarak entegre, şirket çapındaki Ar-Ge sistemimiz AdvanZtech kullanılarak tasarlandı. GitiSport S2, ıslak zeminde frenlemede A notuyla sonuçlanan son derece yüksek düzeyde kavrama sunan bir bileşiğe sahiptir. Yuvarlanma direnci BE’den ölçülür.

Fabio Pecci-Boriani şunları ekledi: “Bu duyuru, müşterilerimizle yaptığımız yakın işbirliğinin ve son kullanıcılardan gelen geri bildirimlerin başarılı bir sonucudur ve bu sayede talebi karşılamak için ürün yelpazemize daha fazla boyut eklenmiştir.“Piyasaya dayalı olarak ürün yelpazemizi geliştirmeye ve incelemeye devam edeceğiz ve yakın gelecekte Giti – Powered by Sparco® yan duvarını taşıyacak bir sonraki heyecan verici ürünü duyuracağız.”

GitiSport S2, şirketin İngiltere’deki MIRA tesisinin yanı sıra Almanya ve İspanya’daki önemli lokasyonlarda test edilerek Almanya’nın Hannover kentindeki Avrupa Araştırma ve Geliştirme Merkezimizde tasarlandı ve üretildi.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here