Hankook EV ve Yaz Lastiklerine Mükemmel Notlar

0
527
  • iON evo SUV “örnek alınası” unvanı ile onurlandırıldı.
  • Binek otomobiller, spor otomobiller ve SUV’lar için: Hankook Lastikleri mükemmel performans gösteriyor.
  • Yapılan testler, ıslak yollarda kısa fren mesafesini ve yüksek tutuş seviyesini doğruluyor.

Rekabet ortamında en iyi şekilde konumlandık: Hankook’un premium lastikleri, birçok güncel karşılaştırmalı testte konfor ve güvenlik açısından ikna edici sonuçlar gösteriyor ve uzman medya tarafından mükemmel bir fiyat-performans oranı sunduğu belirtiliyor. Bunun en son örneği: Hankook iON evo SUV, Auto Bild dergisinin (16/2024 sayısı) testinde en yüksek notu aldı ve “örnek alınası” unvanına layık görüldü. Bu, lastik uzmanının kaliteden ödün vermeden en iyi ürünleri müşteri dostu bir fiyatla sunma stratejisinin bir başka kanıtı şeklindedir.

Auto Bild’in güncel EV yaz lastiği testinde, Hankook iON evo SUV: “dengeli ve yüksek bir performans potansiyeline sahip yeni EV yaz lastiği, istikrarlı ve güvenli yol tutuşu, ıslak ve kuru zeminde kısa fren mesafesi, sessiz sürüş, yüksek kilometre performansı, ekonomik seçim” sonuçlarını hanesine yazdırdı. Hankook premium lastiği, 235/55 R 19 ebadındaki yedi rakibiyle karşılaştırıldığında toplam olarak “1,3” puan elde etti.

“Dengeli ve konforlu” – Hankook Ventus S1 evo 3 SUV, Auto Motor und Sport dergisi tarafından kompakt SUV’lar için yapılan yaz lastiği testinde “çok iyi” derecesini aldı (sayı 07/2024). Dergi, bu test için yaygın SUV ebadı olan 235/55 R18 ebadındaki sekiz lastiği karşılaştırdı. Karşılaştırmanın odak noktası, kuru ve ıslak zemindeki sürüş performansının yanı sıra yuvarlanma direnci ve yuvarlanma gürültüsüydü. Uzmanların değerlendirmesine göre Hankook Ventus S1 evo 3 SUV testlerden oldukça iyi puanlar aldı ve şöyle değerlendirildi: “Yüksek yol tutuş seviyesi ve dinamik ıslak zemin performansı oldukça iyiydi.Direkt direksiyon tepkisi, kuru zeminde dinamikliği ve konforu ile ön plana çıkıyor.

Spor araçtan karavana kadar: Islak ve kuru pistte etkileyici sürüş özellikleri

Auto Bild Reisemobil, karavanlar için güncel yaz lastiği testinde (sayı 4/2024) Hankook Ventus Prime 4’ü “örnek alınası” olarak tanımladı. Editör ekibi toplam on adet 225/55 R17 lastiği karşılaştırdı ve premium lastik için “Islak ve kuru zeminde etkileyici sürüş özelliklerine sahip, suda kazıklama için iyi güvenlik rezervleri olan, nötr, güvenli ıslak ve kuru yol tutuşu sergileyen fiyat performans lastiği’’ değerlendirmesinde bulundu.

Hankook Ventus S1 evo Z, Auto Bild Sportscars’ın yaz lastiği testinde de (sayı 4/2024) iyi bir performans sergiledi. Böylece, zorlu süper spor arabalar için Ultra-Ultra-Yüksek Performans lastiği, 265/35 R19 (ön) ve 295/30 R20 (arka) kombinasyonunda altı rakip arasında “iyi” notunu aldı. Sektörel dergi, ulaştığı sonucu: “Çevik direksiyon davranışı, suda kızaklama rezervleri ve ıslak zeminde kısa fren mesafesi ile sportif bir yetenek” şeklinde ifade etti.

Otomobil dergisinin fiyat-performans galibi

Hankook Ventus S1 evo 3, Auto dergisinin yaz lastiği testinde (sayı 7/2024) en iyi fiyat-performans değerlendirmesi ile öne çıktı. Karşılaştırma için uzman editör ekibi 225/45 R17 ebadındaki dokuz güncel touring lastiğini konfor, enerji verimliliği ve güvenlik özellikleri açısından test etti. Uzmanlara göre, Hankook’un premium lastiği her şeyden önce yüksek yol tutuş potansiyeli ve ıslak ve kuru disiplinlerdeki dengesi ile öne çıkarken, dinamiklik ve konforun iyi bir kombinasyonu olarak değerlendiriliyor.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here