Yeni #3 BRABUS, Fabrikadan Continental Lastikleri ile Çıkıyor

0
135

Yeni smart #3 BRABUS versiyonu, Continental’in EcoContact 6 Q lastikleriyle fabrika hattından çıkıyor. Lastik üreticisi, SUV coupé’yi orijinal ekipman olarak 20 inç boyutunda enerji tasarruflu premium lastiklerle donatıyor. smart #3, Mercedes-Benz ve Çinli üretici Geely arasındaki ortak girişim tarafından üretilen ikinci model. 

EcoContact 6Q, 245/40 R 20 99V XL

Continental, EcoContact 6 Q’yu özellikle enerji tasarrufu sağlayan ve düşük gürültülü sürüş için tasarladı. Bu, özellikle akıllı #3 BRABUS gibi elektrikli araçlara fayda sağlıyor. Özel olarak geliştirilen kauçuk bileşiği, sürüş sırasında enerji emilimini azaltıyor ve bu da sürtünmeyi ve yuvarlanma direncini azaltıyor. Continental’deki geliştiriciler ayrıca yuvarlanma gürültüsünü en aza indirmek için lastiğin sırtını optimize etti. EcoContact 6 Q, modifiye edilmiş bloklar, sipe’ler ve yanal oluklar sayesinde özellikle uzun kilometre ve yüksek fren performansının yanı sıra iyi yol tutuş özellikleri sunuyor. Kısa fren mesafelerine ek olarak, birinci sınıf lastik kuru ve ıslak yollarda güvenilir tutuş ve yüksek hızlarda bile çok iyi viraj stabilitesi sunuyor.

Continental’in tüm lastik geliştirme çabaları, güvenlikten ödün vermeden düşük yuvarlanma direnci, düşük yuvarlanma gürültüsü ve yüksek kilometre sağlamaya odaklanmıştır. Continental ayrıca, akü nedeniyle e-araçların daha fazla genel ağırlığını da hesaba katmaktadır. Şirket, 2021’den beri ağır yük kapasitelerini tanımlayan özel HL yük endeksi koduna sahip binek araç lastikleri üretmektedir. Bu, Continental’in her türlü sürüş tipindeki araçlar için verimli, güvenli ve sürdürülebilir lastiklere olan devam eden bağlılığının altını çizmektedir.

 

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here