FALKEN ,7 ülkede 18 Futbol Takımıyla Sezona Başlıyor

0
5652

Falken, Almanya, İngiltere, Fransa, İtalya, Polonya, İspanya ve ilk kez Belçika’daki on sekiz kulüple 2019-2020 sezonu için Avrupa’daki üst düzey futbolda bir kez daha yer alacak.

FALKEN lastik markası, 2017’ten bu yana mevcut Avrupa Şampiyonu Liverpool FC’nin   “resmi küresel lastik ortağı” olmuştur ve geçen yıl en iyi İspanyol  takımlarından    Atlético Madrid ile anlaştığı Sponsorship/pazarlama ortaklığına devam etmektedir.

2019-2020 sezonundan itibaren Falken, Kuzey Ren-Vestfalya merkezli ve geçen sezon Alman Bundesliga’da beşinci sırada yer alan bir futbol kulübü olan Borussia Mönchengladbach’ın “resmi Lastik ortağı” dır. Böylece, lastik markası, çeşitli kanallardaki çeşitli sponsorluklarıyla  Almanya, İngiltere ve İspanya gibi Avrupa’nın en temel pazarlarında ki stadların her yerinde yüksek düzeyde bir varlık sağladı.Bu,sahada futbolcunun formasında statta basın duvarlarında ve röportaj ve flaş panolarında logo  yerleştirmeyi de içerir.

Bireysel sponsorluk paketleri esas olarak Falken’in tüm büyük  Avrupa pazarlarındaki  elit  ulusal liglerin her birinde  350  oyundan fazla ile TV varlığını güvence altına aldığı LED banner reklam ve statik afişlerden oluşmaktadır. Bölgesel Distribütörleri harekete geçirmek için iş kombine/koltukları da kullanılacaktır.

“Futbol, şirketimiz için mükemmel bir maçtır, çünkü performans ve tutkuyu birleştirir – markamızın temel değerleri. 2014’ten bu yana Avrupa futbolunun en üst seviyesindeyiz ve özellikle yüksek bir medya varlığı ve eşlik eden medya kapsamından yararlandık” dedi” anlaşma hakkında yorum yapan Falken Tyre Europe Genel Müdürü, COO ve Başkan Markus Bögner.

Lagardère Sports Kıdemli Başkan Yardımcısı Eike Gyllensvärd şunları ekledi: “Falken Tyre Europe’a pazara girdiklerinde tavsiyelerde bulunmaktan mutluluk duyuyoruz. O zamandan beri Falken Tyre Europe’un kulüp ve hak portföyünü aktif olarak geliştirmek için birlikte çalıştık ve pazarlama hedeflerini buna göre ayarladık. Bütüncül yaklaşımımız, müşterilerimize tüm önemli Avrupa pazarlarında benzersiz bir TV varlığı ve böylece maksimum dikkat sağlar.”

FALKEN lastik markası  aşağıdaki Avrupa kulüplerinde mevcuttur:

Belçika:  RSC AnderlechtKRC Genk   Almanya:  Hamburger SVBorussia VfL,    1900 Mönchengladbach 1. FC Union BerlinTSG 1899 Hoffenheim

İngiltere:  Liverpool FC   

 

Fransa:   Losc LilleFC Girondins De Bordeauxas Saint-Étienne

İtalya:   SS Lazio Roma,   Bologna F. C.,   Turin F. C.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here