Has Ceran Lojistik, Goodyear KMAX EXTREME serisini seçti

0
6479

1980 yılında kurulan ve nakliye sektöründe İç Anadolu ve Marmara bölgesinde en saygın araç filolarından birine sahip Has Ceran Lojistik, Goodyear’ın ısıya dayanıklı ve yakıt tasarrufu sağlayan ticari lastik serisi olan KMAX EXTREME’i tercih etti.

 30 araçlık TIR filosu ile, yurt içi uzun mesafe hizmet veren Has Ceran Lojistik, Şubat ayında Goodyear’ın 315/80R22,5 ebadındaki, yeni desene sahip lastiklerini deneyimledi. Firma, Goodyear’ın 315/80R22,5 KMAX S EXTREME ve KMAX D EXTREME lastik serisinin, güvenlik ve yol tutuş gibi temel özelliklerinden taviz vermeden pazardaki benzer ürünlere göre ortalamada 1.5lt/100 km yakıt tasarrufu yaptığını ölçümledi.

Has Ceran Lojistik Genel Müdürü Abdurrahman Ceran; “Şubat ayından bu yana Goodyear ile çalışıyoruz. Goodyear, hem ürün kalitesi ve performansı hem de satış sonrası hizmeti ile bizim için önemli bir iş ortağı haline geldi. Goodyear’ın bize verdiği destek ile önümüzdeki dönemde iş birliğimiz daha da pekişecek. Goodyear markalı lastikleri tercih etmemizin en önemli nedenlerinden biri ürünlerin çalışma koşullarımıza uygun yapı ve dayanıklılığa sahip olması, ayrıca yakıt tasarrufu performansı olarak da ihtiyaçlarımızı yüksek verimli olarak karşılaması” dedi.

 Goodyear Türkiye Ticari Lastikler Satış Direktörü Şaban Güngör de konuyla ilgili olarak; “Akaryakıt bir filonun en büyük gideri. Biz Goodyear olarak kendimizi lastik üreticisi olarak değil mobilite çözümleri sağlayıcısı olarak görüyoruz ve filoların en büyük sorunu olarak gördüğümüz akaryakıt giderlerini düşürmeye odaklanıyoruz. Bu kapsamda ilk olarak akaryakıt tasarrufunu hedefleyen yeni ürünlerimizi pazara sunduk. Has Ceran Nakliyat’ta elde ettiğimiz 100 kilometrede 1,5 litrelik tasarruf ile doğru yolda olduğumuzu görüyoruz. Lastiklerimize ek olarak pazara Proactive Solutions dediğimiz benzersiz teknolojiler ve çözümleri sunduk. Avrupa’da Proactive Solutions kullanan filolarda akaryakıt tüketiminde %1,2’ye varan bir tasarrufu yakalandı. Şimdi de bu teknolojileri Türkiye’de hayata geçirip maliyet baskısını en çok yaşayan ülkemiz filolarının bu çözümlerden faydalanmasını hedefliyoruz.” diye konuştu.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here