Hankook’un Yeni Kış Lastiği i*cept evo 3 , VW ID.3 ile Almanya Turunda

0
3852

Hankook, otomotiv endüstrisinin iyi tanınan diğer şirketleriyle birlikte tamamen elektrikli bir araçla Almanya’da 20.000 km. yol alınacak olan “ID.3 Germany Tour” etkinliğini kapsamında Volkswagen yarış araçlarını Winter i*cept evo 3 kış lastikleriyle donatıyor.

Almanya’nın en üst düzey kış sporları merkezlerinden biri olan Oberstdorf’ta başlayan ve ülkenin en kuzey adası olan Sylt’te tamamlanacak maraton, 65 gün sürecek.

Premium lastik üreticisi Hankook, yarış aracını 215/55R18 99V XL ebatında, yeni Winter i*cept evo 3 ultra yüksek performans kış lastikleriyle donatarak “ID.3 Germany Tour” etkinliğini destekliyor. Projenin iddialı hedefi, güzergahta bulunan 600’ün üzerinde VW bayisi ve şarj istasyoun ile birlikte ulusal hızlı şarj ağını test etmek. Almanya’daki benzersiz maratonda, sürücü koltuğunda uzun mesafe sürüş deneyimine ve dünyanın tüm kıtalarında dünya rekorlarına sahip CHALLENGE4 ajansından Rainer Zietlow olacak. Yardımcı sürücü olaraksa Dominic Brüner görev alacak. Tur sırasında, Hankook’un, Frankfurt am Main yakınındaki Neu-Isenburg Avrupa genel merkezi ve Hanover’daki Avrupa araştırma ve geliştirme de merkezi ziyaret edilecek.

Hankook Lastikleri Avrupa Başkanı Sanghoon Lee bu yeni proje ile ilgili olarak; “Yeni kış lastiğimiz Winter i*cept evo 3, VW ID.3 ile maraton turunda kış sezonuna girmek üzereyken, Almanya’nın farklı bölgelerinde üstün özelliklerini sergileme fırsatı buluyor.” diyor ve ekliyor: “ Uzun süredir dünyanın her yerinde Volkswagen’in orijinal ekipman tedarikçisi olarak, diğer büyük otomotiv şirketleriyle birlikte bu zorlu projeyi desteklemekten memnuniyet duyuyoruz”.

Hankook’un otomobillere yönelik Winter i*cept evo 3 ve SUV’lara yönelik Winter i*cept evo 3 X yeni modelleri, pek çok Avrupalı otomobil üreticisi tarafından orijinal ekipman olarak kullanılan önceki başarılı Winter i*cept evo 2 modelinin izini takip ediyor. Üçüncü nesil yeni Winter*i*cept lastik serisi, 95 farklı ebatta kullanıcıya sunulurken, Hankook’un ultra yüksek performans kış lastiği portföyündeki ilk yönlü sırt desenine sahip olma özelliğini taşıyor. Avrupa’nın önde gelen otomotiv dergisi Auto Bild’in bağımsız lastik testinde ise en üst derece olan “Örnek Niteliğinde” derecesini elde etmiştir.

CHALLENGE4’ün “ID.3 Germany tour” kapsamında Almanya’da geçeceği her yer, Dortmund Teknik Üniversitesi’ndeki Ulaşım lojistikleri enstitüsü (ITL) tarafından planlandı. 28 Eylül saat 14:00’da Almanya’nın en güneyindeki otelden başlayan tur, en kuzeyindeki otoparkta, Sylt adasının batısında son bulacak. CHALLENGE4 ekibi, Neu-Isenburg ve Hanover ile birlikte aynı zamanda, Bernburg’daki hayır amaçlı bir konut projesine de bağışta bulunulacak olan SOS Kinderdorf’ta da duracak. Maraton yolculuk, www.id3-deutschlandtour.com adresinden canlı olarak izlenebilecek. Stuttgart medya üniversitesi (HdM) öğrencileri ise, her gün yolculukla ilgili metinler, fotoğraflar ve videolar sağlayacak.

 

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here