BKT, LaLiga ile Resmi Küresel Ortaklık Anlaşmasını Yeniledi

0
1483

Önümüzdeki üç yıl için, Hintli Grup BKT , dünya çapında popülerlik kazanan yüksek profilli futbol şampiyonasının Resmi Küresel Ortağı olarak anlaşmasını yeniledi.

  “Bu futbol değil. Bu LaLiga.” Öyle ki, dünyanın önde gelen kulüplerinin birbirine meydan okuduğu, en yetenekli futbolcuların, yani onlar gibi olmayı hayal eden tüm sadık taraftarların hayran olduğu yıldızların oynadığı lig. Bu lig aynı zamanda ekstrem duyguların kaynağıdır; çünkü LaLiga, sunduğu yetenek ve prestij anlamına gelen küresel erişime sahip rekabet ile dünyada en çok takip edilen müsabakadır.

İşte tüm bunlar, BKT’nin LaLiga ile ortaklığını 2024/2025 sezonunun sonuna kadar Resmi Küresel Ortak olarak sürdürmeye tereddüt etmeden karar vermesinin nedenidir. Bu anlaşma, BKT’yi futbolla birlikte dünyanın her köşesindeki tüm evlere taşıyan inanılmaz bir ittifaktır.

Arazi lastikleri konusunda uzmanlaşmış çok uluslu Hintli şirket, pek çok farklı spor dalında birçok şampiyonanın sponsoru olarak yıllardır uluslararası spor dünyasında ün kazanmıştır. Futbolun yanı sıra basketbol, kriket ve ragbi de desteklediği spor dalları arasındadır; çünkü şirket, sporu çok yönlü potansiyellere sahip harika bir araç olarak görmektedir. Spor, BKT’yi marka bilinirliğini arttırmada desteklemekle kalmaz, aynı zamanda takım ve iş birliği ruhu ayrıca dahil olma başta olmak üzere duyguları ve olumlu değerleri ortaya çıkarır. Bunlar, BKT’nin güçlü bir şekilde hissettiği ve şirketin tüm dünyaya iletmeyi, yaymayı ve tanıtmayı amaçladığı temalardır.

REKLAM

BKT ve LaLiga aslında insanlara ve rakiplere saygı, bağlılık ve kararlılık, zorluklara göğüs germe, azim ve tutarlılık ve son olarak takım çalışmasına dayalı spor kültürünü yayma iradesiyle birleşiyor. 

BKT Europe CEO’su Lucia Salmaso şunları söylüyor: “LaLiga ile birlikte yolculuğumuzu sürdürmekten heyecan ve gurur duyuyoruz. Her biri kendi pazarında lider, basit bir pazarlama operasyonunun ötesini görebilen, birbirine ortaklaşa ve karşılıklı ilham veren iki önemli varlık olduğumuz fikrini seviyorum. Pazar, artık dünyadır. Küresel olarak hareket etmek ve giderek daha büyük topluluklara ulaşmak için ortak bir dile ihtiyaç vardır. Bu bağlamda spordan daha popüler ne olabilir?”

LaLiga’nın Genel üdürü Óscar Mayo ise şunları ifade ediyor: “LaLiga’nın son üç yılda BKT ile ortaklığı, hayranlarımız ve izleyicilerimiz aracılığıyla küresel görünürlüğünü önemli ölçüde arttırmalarına yardımcı olmamızı sağladı. İkimiz de yaptığımız işte mükemmelliği arıyoruz ve bu kesinlikle yeni bir döngü için yenilemekten memnuniyet duyduğumuz bir ilişki.”

REKLAM

Bu ortaklık aynı zamanda BKT için stratejik bir seçimdir; özellikle tarımda Avrupa’da büyük bir pazar olan İspanya, şirket için de stratejik bir pazardır. BKT, çeşitli uzmanlık alanlarına uygun lastikler sunmaktadır, ancak BKT’nin bugün en tanınmış markalardan biri olmasının nedeni, çiftçilik sektöründeki kullanıcılarla doğrudan deneyime sahip olmasıdır. Bu nedenle, ticari açıdan da destek olarak LaLiga ortaklığından daha iyisi olamaz.LaLiga, sadece İspanya’da değil, dünya çapında duyguları aktarıyor; böylece BKT 160’tan fazla ülkede ürünleriyle milyonlarca meraklıya ulaşabiliyor.

 Lucia Salmaso sözlerini şu şekilde tamamlıyor: “Bu işbirliği bize, stratejik olarak ve iş açısından son derece önemli gördüğümüz bir ülke olan İspanya’da hem varlığımızı hem de marka bilinirliğimizi yeniden güçlendirme fırsatı veriyor.” Spor sayesinde, kalpleri harekete geçiren bir kanal aracılığıyla kullanıcılarımıza ulaşabiliyoruz, çünkü spor herkesin anlayabileceği basit ve doğrudan bir dildir ve bu nedenle evrenseldir.”

 

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here