TÜVTÜRK’TEN KAMUOYUNA ÖNEMLE DUYURULUR

0
3599

Son günlerde kamuoyundan takip ettiğimiz üzere, farklı kişi ve kurumların, kurdukları yanıltıcı internet siteleri ve çağrı merkezleri aracılıyla ücretsiz olarak sunulan randevu hizmeti için ücret talep ettiğini gözlemlemekteyiz.

Araç muayene hizmeti randevuları, www.tuvturk.com.tr internet sitemizden, 0 850 222 88 88 numaralı çağrı merkezimizden ve e-devlet üzerinden tüm araç sahiplerine ücretsiz olarak verilmektedir.

Bunun dışında hiçbir internet sitesi ve çağrı merkezi ile bağımız veya işbirliğimiz bulunmamaktadır. Araç sahiplerini bu internet siteleri ve çağrı merkezleriyle ilgili uyarmak, randevularını internet sitemiz ve çağrı merkezimizden ücretsiz alabileceklerini hatırlatmak isteriz.

TÜVTÜRK, Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın denetiminde ülkemizde periyodik araç muayene hizmeti vermeye yetkili tek kuruluştur.

Kurumumuzun ismini kullanarak vatandaşlarımızın mağdur olmasına ve yanlış yönlendirilmesine sebep olan kişi ve kuruluşlara karşı yürüttüğü yasal mücadelesine devam edecektir.

Saygılarımızla,
TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonları

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here