TECH Avrupa, En İyi Kauçuk ve Lastik Teknik Çözüm Sağlayıcısı seçildi

0
4515

Lider lastik tamir malzemeleri ve jant servisi çözümleri üreticisi TECH Europe, son zamanlarda Manufacturing Technology Insights tarafından Avrupa 2020’de En İyi Kauçuk ve Lastik Teknik Çözüm Sağlayıcısı  seçildi .

Merkezi Johnstown, Ohio’da bulunan TRC, İtalya, Çin, Japonya ve Brezilya’da, TECH Europe’un Dağıtım ve Eğitim Mükemmeliyet Merkezi’nin Turnhout, Belçika’daki Avrupa merkezi olarak varlığını sürdürmektedir. “Bu son teknoloji dağıtım merkezi ile TECH, binek otomobiller, kamyon, yol dışı (OTR) ve tarımsal lastik servis merkezleri de dahil olmak üzere çeşitli pazar segmentlerine hizmet etme taahhüdünü, gelişmiş ürün bulunabilirliği ve iyileştirilmiş teslimat süresi ile güçlendiriyor ”diyor TECH Avrupa Genel Müdürü Tim Verhaeghe .

TECH ürünleri, ECE 108/109 ve BS AU 159 dahil olmak üzere endüstri standartlarına uyduklarından emin olmak için titiz bir üretim sürecinden geçmektedir. Ayrıca, TECH TPMS sensörlerinin üretim süreci TÜV SUD sertifikalıdır. TECH’in deneyimi ve uzmanlığı, yolcu, kamyon, bisiklet, motosiklet, tarım ve arazi lastikleri de dahil olmak üzere her türlü lastiğe odaklanan sürekli büyüyen portföy portföyünde gösterilmektedir.

Bu kadar yüksek değeri olan TECH, Bridgestone / Bandag, Michelin ve Goodyear gibi büyük lastik üreticileriyle güçlü ilişkiler sürdürmeye devam ediyor. TECH, müşterilerini doğrudan veya yerel distribütörler aracılığıyla devreye alarak işlerinin her alanında desteklemek için kaliteli hizmetler sunmaktadır. Verhaeghe, “Müşterilerimizin ekipleriyle rakiplerini, pazarın ihtiyaçlarına yönelik mevcut boşlukları ve mevcut zorlukların üstesinden gelebilecekleri yolları anlamak için yakın bir şekilde çalışıyoruz” diyor.

Müşteri odaklı bir şirket olan TECH, eğitimin önemine büyük önem vermektedir. Verhaeghe “Sadece distribütörlerimizi değil, kendi müşterilerini de eğitiyoruz” diyor. “Goodyear ve Bandag tarafından onaylanan TECH Eğitim programları, ‘Her Müşteriye Nasıl Öğretilir?’ Hedefimize odaklanmıştır, böylece TECH müşterileri kendi son kullanıcılarına üstün eğitim ve destek sunabilmekte ve güvenli ve sertifikalı lastik onarım prosedürlerinin önemi. ”

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here