Giti Lastik, VW Crafter ile Avrupa’da LCV Lastiklerde ilk OE Anlaşmasını Aldı

0
5853

Giti Tire,  ödüllü VW Crafter için seçilen GitiVan HD1 lastiği ile ilk Avrupa hafif ticari araç OE donanımını güvence altına aldı  .

Parkers  tarafından 2020 Yılın En İyi Büyük Kamyoneti, seçilen VW Crafter’da                 205 / 70 R 17 C115 / 113R  ebat lastikler kullanılacak,arka aks çift teker olacak. Avrupa pazarı için VW Crafter, Wreszenia, Polonya fabrikasında üretiliyor.

GitiVan HD1  , iyi ıslak yol tutuşu ve yüksek kilometre performansı için en yeni nesil sırt hamur bileşimi, güçlendirilmiş yan duvar yapısı ve yüksek yükler altında dengeli kullanım için sağlam bir omuz bloğu tasarımına sahiptir. Lastik, Giti Tire firmasının Hannover’deki Avrupa Araştırma ve Geliştirme Merkezi’nde, şirketin İngiltere’deki MIRA tesisinin yanı sıra Almanya ve İspanya’daki önemli konumlarda test edilerek tasarlanmış ve üretilmiştir.

Giti Tire’de OEM Avrupa Direktörü Martin Wells şunları söyledi: “VW Ticari Araçlar ile ilk OE donanımımızı güvence altına almak, Volkswagen Grubu ile olan mükemmel ilişkimizi daha da güçlendiriyor, bu da binek otomobil ve hafif kamyon üzerinde geliştirmeye devam edeceğiz.“Teçhizat, kuşkusuz, sadece benzer benzeri değiştirmeler açısından değil, aynı zamanda günlük olarak birinci sınıf bir performans sunmak için güvenilir bir lastik isteyen ikinci ve üçüncü nesil kamyonet sahipleri için ekstra talep yaratacaktır.”

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here