TATKO ve BKT, İzmir’de AGROEXPO Tarım Fuarına Katıldı

0
1951

İzmir Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde, Türkiye’nin en büyük, Avrupa’nın ise dört büyük fuarından biri olan 17. Agroexpo Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı  “Tarım ve İklim Stratejileri” ana temasıyla 2- 6 Şubat 2022 tarihleri arasında düzenlendi.

Türkiye tarım sektörünün buluştuğu fuarda Tatko, BKT markası lastiklerini sergiledi. Tatko standında ziyaretçilere çok geniş ürün gamı olan zirai, endüstriyel, toprak işleme ve peyzaj gibi tarımsal faaliyetlerde zengin bir ürün gamı sunan BKT lastikler ve Tatko satış hizmetleri tanıtıldı.

Çiftçi TV ve Agro TV çekimleriyle yayınlanan röportajlarda; Tatko’nun sunduğu geniş ürün gamı ve lastik ihtiyaç çözümleri paylaşıldı, kullanıcı ve izleyicilere BKT lastikleriyle işlerine nasıl değer katabilecekleri anlatıldı.

Bu yıl 5 gün süresince  400 bine yakın ziyaretçinin giriş yaptığı fuarda Tatko standında 1.000’den fazla misafir ağırlandı, görüşme gerçekleştirildi.

Tatko ekibi Agroexpo’nun verimlilik motivasyonuyla, tüm enerjisi ve markalarıyla yeni etkinliklere hazırlanmaya başladı.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here