LASTİK SEKTÖRÜNÜN YENİ OYUNCUSU LastikGonder.com

0
3980

‘Lastik Bayi ve Satıcılarına Özel’ olarak geliştirilen LastikGonder.com, sektöre değer katarak B2B kalitesini arttırma vizyonuyla kuruldu. Kendisini bir ‘Lastik Bulma Platformu’ olarak konumlandıran yeni girişim, doğrudan lastik satışı yapmazken lastikçiler ile lastik toptancıları arasında bir köprü oluşturuyor.

Başta kullanıcı dostu site tasarımı olmak üzere güvenilir ve hızlı teknik alt yapısı sayesinde tek ekrandan kullanıcılarına zamandan tasarruf etme ve pazara hakim olma fırsatı sağlıyor.

Kullanıcılarına aradığı lastiği saniyeler içerisinde bulabilme imkanı sunan sistemde, hali hazırda 13 adet toptancı anlık stok ve fiyat bilgilerini LastikGonder.com ile paylaşıyor. Bu sayede yapılan bir ebat araması neticesinde, birçok toptancıya ait anlık lastik bilgileri tek ekranda listelenmiş oluyor.

Kullanıcıların kayıt olarak kullanabildiği sistem, son tüketici konumunda üye kabul etmezken sadece lastikçilere hizmet veren bir yapıda geliştirilmiş. Sisteme giriş yapan kullanıcı, kullanımı kolay bir site ile karşılaşıyor ve şu adımlarla devam ediyor;

  • Lastik ebadını yazarak arama butonuna basıyor. (örn.2055516)
  • Birçok toptancıya ait anlık sonuçlar saniyeler içerisinde listeleniyor.
  • Kullanıcılar sonuçlar içerisinde filtre veya sıralama yapabiliyor.
  • Seçtiği tedarikçi ile doğrudan iletişim veya B2B bağlantısı ile siparişini oluşturuyor.

Firma kaynakları sistemdeki toptancı sayısının yıl sonuna dek 30’a çıkacağını belirtirken, binek otomobil lastiğinden iş makinesi lastiğine, motosiklet lastiğinden forklift lastiğine kadar birçok kategoriye ulaşılabilecek geniş bir toptancı ağı oluşturarak sektöre katma değer sağlamak istediklerini aktarıyorlar.

Firma yöneticilerinin lastikçi pazarına mesajı da oldukça net;

ARADIĞIN LASTİKSE, TOPTANCISINDAN İSTE!

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here