HANKOOK İspanya’da Test Kapasitesini Artırıyor

0
3411

Lastik üreticisi Hankook, Avrupa’daki test ve geliştirme kapasitesini önemli ölçüde artırmaya devam ediyor. İspanya’da bulunan Applus+ IDIADA tesislerinde yapılan yeni ve ultra modern bina faaliyete başladı. Özellikle yerel test pistlerinin çoğaltılması konusunda en başından beri lastik ortaklığı yapan ve etkin rol oynayan Hankook, gelecekte Avrupa’daki lastik geliştirmeleri için daha da etkili, son teknolojiye sahip tam otomatik test lojistik sistemleri geliştirecek.

Premium lastik üreticisi Hankook, Applus+ IDIADA Group’un tesislerinde yeni bir test merkezi açtı. Şirketin Barselona’nın 60 km güneybatısında yer alan tesiste faaliyet yürütecek olması, operatörle olan 15 yıllık başarılı ortaklığına dayanıyor. Islak zeminde yol tutuş test pisti de  Hankook’un tavsiyeleri doğrultusunda geliştirildi.

Bugün itibarıyla bu pistler, kendi zorlu test çalışmaları için Avrupa’nın premium otomobil üreticileri tarafından geliştirme pistleri olarak da kullanılıyor. Lastik testlerini ileride daha da etkin biçimde gerçekleştirebilmek için yeni Hankook test merkezinde sonuçların kaydedilmesinden, depolamaya ve ulaşım işlemlerine kadar tamamıyla modern, otomatik ve dijital test lojistik sistemlerine yer verildi. Bunlara ek olarak, Hanover’daki Hankook Avrupa Teknik Merkezi’ne bağlı çalışan Hankook İspanya test şubesinin 20 güçlü test ekibi için modern ofisler, dinlenme odaları ve sosyal alanlar düzenlendi.

REKLAM

Hanover Avrupa Araştırma ve Geliştirme Merkezi’nin müdürü Klaus Krause şunları söyledi: “İspanya’daki test kapasitemizi daha da artırarak, yerel ortağımız Applus+ IDIADA ile çalışmalarımızı yeni bir seviyeye taşımayı amaçlıyoruz. Yeni kurulan test tesisi, çalışanlarımız ve müşterilerimize en iyi lastik testi koşullarını ve hizmetlerini sağlamak için gösterdiğimiz çabayı önemli ölçüde artıracak. Ayrıca çok daha fazla testi bu tesiste gerçekleştirme imkanı bulacağız.”

Tesisin resmi açılışı mevcut pandemi koşulları izin verir vermez en kısa sürede yapılacak.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here