arabam.com Yeni Hizmeti arabam/garaj’ı Duyurdu

0
2315
Mockup image of a woman holding and using mobile phone with blank screen while driving car

Türkiye’nin önde gelen 2.el otomobil ilan platformu arabam.com, araç sahiplerinin ihtiyaç duyduğu farklı hizmetleri ve hizmet sağlayıcıları tek çatı altında toplayan arabam/garaj’ı kullanıcılara sundu.

2.el araç almayı ve satmayı çok daha güvenilir, kolay ve konforlu kılmak üzere tüm sistemini mükemmelleştirme misyonuyla çalışan arabam.com’un hayata geçirdiği yeni hizmeti sayesinde, değişen piyasa koşullarında araçların değeri anlık olarak takip edilip, istenirse fiyat alarmı kurulabilecek. Böylece kullanıcılar, araçlarının değeri düştüğünde veya yükseldiğinde anında haberdar olabilecek. arabam/garaj ile araçlar için ihtiyaç olabilecek her türlü hizmete de üyelere özel fiyatlarla buradan ulaşılabilecek. Uygulamayı kullananlar güncel piyasa fiyat takibinin yanı sıra oto kuaförden yol yardım hizmetine kadar tüm ihtiyaçlarını tek çatı altında karşılayabilme imkanına sahip olacak, periyodik bakım gibi uzun sürebilen işlemlerde aracının anlık durum takibini yapabilecek ve hangi hizmeti nereden ve kaç TL’ye alabileceği bilgisini görebilecek. Bu sayede hizmetten faydalananlar, araçlarıyla ilgili tüm işlemlerini tek uygulama ile pratik bir şekilde gerçekleştirebilecek.

Kişiler, ücretsiz olarak arabam.com uygulamasını indirip bireysel üye olduktan sonra arabam/garaj özelliğini kullanabiliyor, hesaplarına giriş yaptıktan sonra ‘Garaj’ sekmesi üzerinden aracını ekleyerek hizmetleri görüntüleyebiliyor ve yalnızca satın almak istediği hizmetlerin ücretini ödüyor.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here