Yeni Volkswagen Passat Variant OE Donanım için Goodyear Lastikleri Seçildi

0
591

Tamamen yeni Passat Variant için Volkswagen tarafından orijinal ekipman (OE) donanımı olarak bir dizi Goodyear lastik seçildi. Goodyear yaz, kış ve dört mevsim lastikleri yeni modelde geçerli tüm lastik ebatlarında satışa sunulacak.

Yeni Passat, 2024 yılının ilk çeyreğinde çoğu pazarda Variant olarak bilinen çok yönlü bir steyşın otomobil olarak piyasaya sürülecek. Dünya çapında satılan 34 milyondan fazla adedi ile Passat, Golf’ten sonra tüm zamanların en çok satan Volkswagen’i oldu. ve Beetle’ın önünde. Araç, üç yeni plug-in ve hafif hibrit tahrik sistemi ve beş turboşarjlı benzinli ve dizel motor versiyonuyla üretilecek.

Vector 4Seasons Gen-3

Goodyear, ünlü Vector 4Seasons Gen-3, EfficientGrip Performance 2, UltraGrip Performance 3 ve Eagle F1 Asimetrik 6 modelleri de dahil olmak üzere Passat’ı donatacak olağanüstü bir lastik serisine sahiptir. Bu seri, Volkswagen’in yeni Passat Variant ile vaat ettiği güçlü aerodinamik tasarımı ve yüksek verimli aktarma organlarını tamamlamaya yardımcı olacak yenilikçi teknolojiyi sergiliyor.

Goodyear’ın dört mevsim ürün gamından Vector 4Seasons Gen-3, ıslak zemindeki mükemmel performansıyla tanınırken aynı zamanda gelişmiş kuru frenleme ve kuru yol tutuşu gibi avantajlar da sunuyor. Goodyear EfficientGrip Performance 2 ve Eagle F1 Asimetrik 6, uzun ömürlü olan ve hem ıslak hem de kuru yollarda mükemmel

EfficientGrip Performance 2

performans ve frenleme sunan yaz lastikleridir. Goodyear’ın UltraGrip Performance 3, karlı ve buzlu koşulların yanı sıra ıslak yollarda da mükemmel çekiş ve yol tutuşu sağlamak üzere tasarlanmış bir kış lastiğidir.

Goodyear’ın, belirli araç modellerine özel lastikler geliştirmek için önde gelen otomobil üreticileriyle yakın çalışma konusunda güçlü bir geçmişi vardır. Orijinal ekipman lastiklerinin geliştirilmesine yönelik bu kararlılık, Volkswagen’in Passat Variant’a yönelik vizyonuyla mükemmel bir şekilde uyum sağlıyor ve lastik sahiplerinin yüksek düzeyde kalite, verimlilik ve konfor deneyimi yaşamasını sağlıyor.

Goodyear EMEA OE Tüketici Genel Müdürü Johannes Moll şunları söyledi: “Tamamen yeni Volkswagen Passat Variant’ın orijinal ekipman lastik sağlayıcılarından biri olarak seçilmekten gurur duyuyoruz. Bu ortaklık, Volkswagen’in, araçlarını tamamlayacak Goodyear lastik teknolojisine olan sarsılmaz güveninin altını çiziyor. Passat Variant’ın seçici müşterilerine sunmayı vaat ettiği olağanüstü sürüş deneyiminin sağlanmasında bir rol oynamayı sabırsızlıkla bekliyoruz.”

Volkswagen Passat Variant’lar aşağıdaki  ebatlarda Goodyear Vector 4Seasons Gen-3, EfficientGrip Performance 2, UltraGrip Performance 3 ve Eagle F1 Asimetrik 6 modelleriyle donatılmıştır:

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here