Bridgestone’un e-CENTRE Konsepti, Lastik Perakendeciliğinin Geleceğinde Bir Evrimi Yansıtacak

0
117

Bridgestone, lastik perakendeciliğinin geleceğinde önemli bir evrimi yansıtan Bridgestone ‘e-CENTRE’ garaj konseptini tanıttıktan sonra, mobilitenin geleceğine dair benzersiz bir bakış açısı sundu. Bridgestone, önümüzdeki birkaç yıl içerisinde Avrupa genelinde yüzlerce lastik perakendecisini değerlendirmeyi ve 1 milyon sterlinlik yatırımla 150’sini e-CENTRE olarak akredite etmeyi planlıyor.

Bridgestone e-CENTRE Pioneer depolarının estetik açıdan geleneksel bir garajdan büyük bir farklılık göstereceği öngörülüyor; ancak daha da önemlisi, güneş paneli kurulumları, birinci sınıf ürün performansı ve yol güvenliği girişimleri konusunda personel eğitimi ve hatta yerel toplulukları desteklemek için son derece yerel bağış kampanyaları gibi bir dizi en iyi uygulamaya da bağlı kalacaklar.

Bridgestone İngiltere ve İrlanda Pazarlama Başkanı ve e-CENTRES proje lideri Andy Mathias, e-CENTRE konseptinin şirketin gelecekteki mobiliteye yönelik bütünsel iş yaklaşımını somutlaştırdığını söyledi.

“Bridgestone e-CENTRE konseptini Ernst & Young ile yaptığımız kapsamlı bir çalışmanın ardından geliştirdik ve ayrıca sürücülerle yaptığımız kendi araştırmamız sonucunda sürücülerin üçte birinden fazlasının sorumlu geri dönüşüm uygulamalarına sahip bir garajı önemsediğini ortaya koyduk ”

Bridgestone, sürücülerin zihniyetlerini daha iyi anlamak ve otomotiv perakendeciliğine ve gelecekteki mobiliteye yönelik bakış açılarını doğrulamak için bu araştırmayı yaptırdı.

Andy Mathias şunları ekliyor: “Bridgestone e-CENTRE, gelecek için doğru şey olduğu için gerçeğe dönüştürdüğümüz bir konsepttir. Sürücülerin her Bridgestone e-CENTRE akredite mağazasına girerken yaşadıkları satın alma deneyimini iyileştirmek istiyoruz. Geleneksel masa ve bekleme alanı tasarımlarının yerini, daha danışma ve eğitim odaklı bir yaklaşımla daha çağdaş bir müşteri alanı alabilir.”

“Bu, perakende ortaklarımızla iş birliği yaparak üstlendiğimiz en büyük projelerden biri. Sektör ve toplumun tamamında somut bir fark yaratma tutkumuz olduğunu gösteriyoruz. Bridgestone e-CENTRE yalnızca daha iyi bir iş yapma biçimini temsil etmeyecek, aynı zamanda müşterilere gelecekte daha iyi bir deneyim sunmayı da temsil edecek.”

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here