Yeni PRINX Web Sitesi Yayında: Dinamik Tasarım, Lastik Bulucu, Medya Merkezi

0
720

Sürdürülebilirlik odaklı otomobil lastikleri premium markası PRINX, web sitesini tamamen yeniden tasarladı. www.prinxtire.eu, modern tasarımı son tüketiciler, bayiler ve basın için çok sayıda yeni özellik ile birleştiriyor.

Yeni PRINX web sitesi kapsamlı, yenilikçi içeriğe sahip dinamik bir genel görünüme sahiptir. Çok sayıda animasyon, video ve röportaj, markanın teknolojileri ve zihniyeti hakkında fikir veriyor.

Pazarlama Müdürü David Oliva, “PRINX gözünü genç ve maceracı bir hedef gruba dikiyor. Bunun aynı zamanda web sitesinin tasarımına ve yapısına da yansıması gerekiyor” diyor. “Marka olarak teknoloji konusunda en ileri seviyedeyiz. Lastiklerimiz tasarım ödülleri alıyor. İnsana, onların güvenliğine ve yaşamaya değer bir çevrenin korunmasına odaklanıyoruz. Amacımız bunu daha görünür kılmaktı. ve yeni web sitesinde somut olarak görülüyor”.

Tüm PRINX lastiklerinin yüksek kalitesi gibi sürdürülebilir hususlar da daha net bir şekilde aktarılıyor. Belirgin bir şekilde yerleştirilmiş lastik bulucu ve her modele ilişkin kapsamlı bilgiler gibi işlevler, yönlendirme ve güvenlik sağlar. ‘Atıştırmalık içerik’, ziyaretçilerin web sitesinin içeriğini kendilerinin keşfetmesini teşvik eder.

Medya temsilcileri ve perakendecilerin www.prinxtire.eu adresinde kendilerine ait alanları bulunmaktadır. Medya Merkezi, gazetecilerin ücretsiz görseller indirmesine ve basın bültenlerine doğrudan erişmesine olanak tanır. Lastik satıcıları cazip PRINX PARTNER bonus programı hakkında ‘Bayiler’ başlığı altında bilgi edinebilir; Gelecekte kapsamlı işlevlere sahip bir oturum açma alanı da planlanıyor. Web sitesinin içeriği yakında birçok Avrupa dilinde de mevcut olacak.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here