Giti, GitiSport GTR3 Powered by Sparco’yu Tanıttı.

0
613

Bu %100 trafiğe uygun, yarı kaygan lastik, 300 km/s’yi aşan hızlarda üstün performans sunarak yüksek performanslı sürüş dünyasına yeni bir heyecan düzeyi getirecek şekilde ayarlanmıştır.Sürücüler, çığır açan bir lastik olan Giti’nin yolda yasal yarı kaygan lastiği GitiSport GTR3’ün yeteneklerini deneyimleme şansı buldu.

Giti’nin Motor Sporları Bölümündeki yenilikçi zihinler tarafından Mira’daki (İngiltere) Avrupa Test Ekibinden alınan önemli bilgilerle tasarlanıp geliştirilen GitiSport GTR3, Giti’nin yenilik ve performans taahhüdünü sergiliyor. Gelişmiş Alman Mühendisliği ve motor sporlarından türetilen bir bileşikten yararlanan bu lastik, kuru yüzeylerde olağanüstü bir yol tutuş, rakipsiz direksiyon hassasiyeti ve gelişmiş frenleme özellikleri sağlamak için hem yollarda hem de yarış pistlerinde titizlikle test edilmiştir.

GitiSport GTR3, 17’den 20 inç‘e kadar 13 farklı ebatta mevcut olacak ve bu da onu dünyanın önde gelen üreticilerinin geniş bir yelpazedeki yüksek performanslı otomobil modelleri ile uyumlu hale getirecek. Giti piyasaya sürüldüğünde, dünya çapında önemli konumlardaki stratejik etkinliklerin yanı sıra sosyal medya ve şirketimizin web sitesi aracılığıyla dijital tanıtıma öncelik verecek.

“GitiSport GTR3, yalnızca yüksek hız ve üstün performans yetenekleri değil, aynı zamanda canlandırıcı yarış pisti performansı ile günlük kullanılabilirlik arasında denge kuran bir lastik de talep eden, seçici bir lüks otomobil sürücüleri segmenti için tasarlandı. yüksek performanslı bir araçla birlikte gelen kontrol. Bu lastik, araştırmacı sürücülerin bu ilgili ihtiyaçlarını karşılamak için özel olarak tasarlandı ve onlara en zorlu sürüş koşullarında bile ustalaşma güveni sağlıyor,” diye açıklıyor Avrupa Kıdemli Ürün Müdürü Bay Fabio Pecci. .

Üç yıldan fazla süren özel araştırma ve geliştirmeden ortaya çıkan GitiSport GTR3, Giti’nin mükemmellik arayışını ve Sparco ile işbirliğini somutlaştırıyor. “Lastik geliştirmede yenilik, asla bitmeyen bir yolculuktur. Giti, lastik performansı ve kalitesinin sınırlarını sürekli olarak zorlamak için önemli kaynaklara yatırım yapmaya kendini adamıştır,” diye ekliyor Motor Sporları Müdürü Bay Mark Zhu.

Giti’nin Mart ayında dünyanın önde gelen motor sporları güvenlik sistemleri ve yarış ekipmanları üreticisi Sparco’nun küresel otomotiv lastiği ortağı olarak bir ortak marka anlaşması imzaladığını duyurmasından büyük memnuniyet duyduk. Yalnızca Giti markasına odaklanan anlaşma, özellikle yüksek oktanlı spor araba ve SUV sahipleri için birçok alanı kapsıyor. Giti – Powered by Sparco® sloganı, 2024’ten itibaren önemli UHP ebat lastiklerin yanaklarında görünmeye başlayacak.

 

 

 

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here