ZC Rubber, The Tire Cologne 2024’te Yeni EV Lastik Serisini Tanıtacak

0
523

Dünyanın önde gelen lastik üreticilerinden biri olan ZC Rubber (Zhongce Rubber Group Co., Ltd.), bu haziran ayında Almanya’nın Köln kentinde gerçekleşecek The Tire Cologne 2024’te EV’ye özel yeni lastik serisinin lansmanıyla elektrikli araç (EV) lastik pazarında devrim yaratmaya hazırlanıyor. 2022’de iki amiral gemisi binek otomobil lastiği olan WESTLAKE ZuperAce Z-007 ve Goodride Solmax 1’in başarılı bir şekilde piyasaya sürülmesinin ardından ZC Rubber, önemli ilerlemeler kaydetti. Şirket, The Tire Cologne 2024’te elektrikli araçlar için tasarlanan yükseltilmiş versiyonlarını tanıtmaktan gurur duyuyor: WESTLAKE ZuperAce Z-007 EV Ready ve Goodride Solmax 1 EV Ready. Bu lastikler, elektrikli araçların benzersiz ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmış, azaltılmış yuvarlanma direnci ve geliştirilmiş performans için optimize edilmiş, EV’ye özel yenilikçi sırt bileşiği teknolojisine sahiptir.

Bu yükseltmelere ek olarak ZC Rubber, yakıt verimliliği, ıslak yol tutuşu ve gürültü seviyeleri açısından olağanüstü Avrupa lastik etiketi derecelerine sahip, elektrikli araçlar için özel olarak geliştirilmiş yeni bir lastiği tanıtacak. Lansman etkinliğinde bir Arsenal Kulübü Efsanesinin katılımı ve ZC Rubber’ın Avrupa başkanının kapsamlı bir sunumu yer alacak. Geçen yıldan bu yana Arsenal’in Resmi Küresel Ortağı olan bu işbirliği, ZC Rubber’ın sektördeki önemli varlığını daha da vurguluyor.
ZC Rubber Başkan Yardımcısı Henry Shen, “En son EV lastiği teknolojilerimizi bu yılki The Tire Cologne’de sunmaktan heyecan duyuyoruz” dedi. “Bu gelişmeler, yenilikçi lastik çözümleri aracılığıyla elektrikli araç performansını artırma kararlılığımızda büyük bir ilerlemeye işaret ediyor. EV’ye özel yeni lastiklerimiz, EV sahiplerine olağanüstü performans, verimlilik ve güvenlik sunmak üzere tasarlandı.”

4-6 Haziran 2024 tarihleri arasında Tire Köln’de Salon 8, Stand C-050 – D-055’te ZC Rubber’ı ziyaret edebilirsiniz.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here