APOLLO Lastikleri, Londra Picccadilly Circus’ta Reklam Panosuyla ULTRAC PRO Avrupa Pazarlama Hamlesine Başladı

0
388

Apollo Tyres, tamamen yeni Vredestein Ultrac Pro ultra ultra yüksek performanslı yaz lastiği için Avrupa çapında kapsamlı bir ev dışı (OOH) pazarlama kampanyası başlattı.

Kampanya, Londra, İngiltere’deki Piccadilly Circus’taki ikonik Piccadilly Lights reklam panosunda lastiğin benzersiz performansını ve konfor özelliklerini vurgulayan muhteşem 3D efektli animasyonlu ekranla başladı. 

Günde 24 saat izleyicilerin görebileceği animasyon, Avrupa’nın en büyük dijital reklam ekranı olan dijital Piccadilly Circus reklam panosunun tamamının periyodik olarak devralınmasını içerecek. 

Kampanya aynı zamanda bu ay Amsterdam, Anvers, Barselona, ​​Milano, Münih, Paris ve Viyana dahil olmak üzere Avrupa’nın büyük şehirlerindeki 3D dijital ve statik OOH kurulumları aracılığıyla da etkinleştirilecek. Amsterdam ile Utrecht arasındaki otoyolun yanında 146 metre uzunluğunda bir sergiyi de içeren bu stratejik yerleşimler, marka görünürlüğünü en üst düzeye çıkarmak ve yeni ve mevcut müşterilerin ilgisini çekmek için tasarlandı. Kampanya, EssenceMediacom tarafından desteklenen Apollo Tyres’ın şirket içi pazarlama ekibi tarafından tasarlandı. 

Apollo Tyres, son yıllarda Vredestein binek otomobil lastiği markasına yönelik pazarlama çabalarını, özellikle büyük spor etkinliklerine sponsorluk yoluyla hızlandırdı. Şirket, Manchester United Futbol Kulübü’nün ve ikonik Mille Miglia dayanıklılık yarışının uzun süredir sponsorudur ve yakın zamanda FIS Alp Disiplini Dünya Kupası’nın da kıdemli sponsoru olmuştur.  

Vredestein’ın amiral gemisi Ultrac Pro, gelişmiş yol tutuş yetenekleri ile üstün sürüş konforu arasında rakipsiz bir denge sunar ve spor otomobiller, süper otomobiller, yüksek performanslı sedanlar, hatchback’ler ve SUV’lar için uygundur. 

Apollo Lastikleri Avrupa Pazarlama Direktörü Nicolas Lescastreyres şunları söyledi: “Bu dinamik ve sürükleyici sanal reklam panosu kampanyası, yeniliğe olan bağlılığımızın somut örneğidir ve aynı zamanda bu çığır açan yeni lastik için Avrupa’daki tutkumuzun da sinyalini verir.”  

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here