NEXEN TIRE, 2024 Red Dot Tasarım Ödülünü Kazandı

0
365

NEXEN TIRE, ürün kategorisinde Red Dot Tasarım Ödülünü kazandı. Ödül, N’FERA Sport S lastiğinin lastik üreticisine verildi. 

Dünyanın önde gelen lastik üreticilerinden NEXEN TIRE, bu yılın Red Dot Tasarım Ödülü’nün kazananlarından biri. NEXEN TIRE, “N’FERA Sport S” ultra yüksek performanslı lastiğiyle “Ürün Tasarımı” kategorisinde ödüle layık görüldü. Avrupa’da bir tesisi bulunan Koreli lastik üreticisi böylece sektörde yeni standartlar belirliyor.

Ultra Yüksek Performanslı N’FERA Sport S lastikleri, tasarımları ve performanslarıyla göz dolduruyor Avrupa Satış ve Satıştan Sorumlu Başkan Yardımcısı DC Kim, “Dünyanınen önemli üç tasarım ödülünden birini kazandığımız ve rekabet gücümüzü ortaya koyduğumuz için mutluyuz” dedi. NEXEN TIRE’da pazarlama. “Hedefimiz, özgün tasarımımızla marka değerimizi daha da artırmaktır.” Ödüllü N’FERA Sport S, yüksek hızlarda dinamik sürüş için geliştirilmiş ultra yüksek performanslı bir lastiktir ve olağanüstü dayanıklılığıyla etkileyicidir. Özellikle ıslak yollarda yol tutuşu ve frenleme performansı, sedanlar, hafif kamyonlar ve spor otomobillere yönelik yaz lastiğini tamamlıyor.

NEXEN TIRE lastikleri düzenli kalite kontrollerinden geçmektedir ve sürekli olarak geliştirilmektedir. N’FERA Sport S için tasarım ilk olarak kuru ve ıslak yollarda performansı dengelemek amacıyla 3+1 oyuklarla (lastik yüzeyindeki kalın dikey oluklar) optimize edildi.
Suda kızaklama sağlar ve kuru yollarda kavramayı en üst düzeye çıkarır. Ayrıca yükün ve kavramanın yoğunlaştığı dış omuzun sertliği çevik kullanım için güçlendirildi ve yüksek hızlarda direksiyon hakimiyetini iyileştirmek için geniş merkez blok kullanıldı.
Ayrıca NEXEN TIRE, aşırı aşınmayı önlemek ve ıslak zemin performansını artırmak için yönlü bir oluk eğimi (lastik kenarında kayan tasarım) içermektedir. Sol ve sağ çoklu profiller, yüksek hızlarda frenleme performansının tutarlılığını ve dengeli yol tutuşunu artırır. Bu sonuç, sıkı testlerle kanıtlanmıştır. Nürburgring, zorlu bir yarış pisti olarak biliniyor.

Ayrıca lastiğin yan tarafına “HN Değiştirme” işareti eklendi; bu, NEXEN TIRE’ın yalnızca Hyundai N markasına yönelik yedek lastikler için teknoloji sertifikasını alan tek Koreli lastik şirketi olduğunu gösterir.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here