PIRELLI, TTC Köln’de Yeni Ürünleri, Yenilikleri ve Sürdürülebilirlik Yolunu Tanıtacak

0
432

Pirelli, 400 metrekarelik bir stantta (Salon 06.1, Stand A-020-B-029) yüksek performanslı otomobil ve motosikletlere yönelik yeni ürün ve teknolojileri sergilemek üzere TIRE COLOGNE 2024’te yer alacak.

Pirelli Almanya CEO’su Wolfgang Meier, “Sektörümüz için dünyanın önde gelen ticaret fuarındaki varlığımız, Pirelli’nin otomotiv endüstrisinin premium ve prestijli segmentlerine yönelik lider bir geliştirme ortağı olarak konumunun altını çiziyor” dedi . Bu etkinlik şirkete performansını ve yenilikçi gücünü göstermesi için benzersiz bir platform sunuyor. Pirelli fuarda sürdürülebilirliğe de özel önem verecek. Wolfgang Meier, “Ticaret fuarı ziyaretçilerini sürdürülebilirlik geçişine olan bağlılığımız konusunda bilgilendireceğiz” diye duyurdu. “Buna geleceğe yönelik ürünler ve sürdürülebilir mühendislik gelişimi ve lastik üretimi için yenilikçi önlemler de dahildir”.

Tanıtılacak yeni Pirelli ürünlerinin yanı sıra P Zero E yaz lastiği de fuarın öne çıkanları arasında yer alacak. Elektrikli ve sürdürülebilir mobilitenin en yüksek taleplerini karşılamak için Pirelli’nin en son teknik yeniliklerini birleştiriyor. Yeni RUNFORWARD teknolojisi, lastik patlaması durumunda otomobilin kontrolünün korunmasını ve lastik basıncı olmadan 80 km/saat hızla 40 km’ye kadar sürüşe devam edilmesini mümkün kılıyor. Aynı zamanda düşük yuvarlanma direncine ve optimum sürüş deneyimine de katkıda bulunur. P Zero E, %55’ten fazlası biyo bazlı ve geri dönüştürülmüş malzemelerden üretilen ilk UHP lastiğidir 1 ve üçüncü taraflarca sertifikalandırılmış tek lastiktir. Lansman sırasında tüm ürün yelpazesi, AB lastik etiketinde Üçlü A derecesi ile ödüllendirildi.

Orta ve kompakt otomobillere yönelik yeni Cinturato All Season SF3 lastiği de Köln’de sergilenecek. Dört mevsim lastiği, tüm ebatlarda AB lastik etiketinde ıslak zeminde kavrama açısından en yüksek A derecesine sahiptir. Kuru yollarda stabilite, gürültü konforu ve düşük yuvarlanma direnci sunar. Bağımsız testler lastiğin çok yönlülüğünü doğruluyor; Dekra 2 lastiğin kuru, ıslak ve karlı yollardaki mükemmel frenleme performansını övürken, TÜV SÜD 3 de ona Performans İşareti verdi. Bu sonuçlar yakın zamanda, piyasadaki ana dört mevsim ürünlerini içeren karşılaştırmalı testlere göre Cinturato All Season SF3’ü en iyi dört mevsim lastiği seçen önemli Avrupa dergileri tarafından da doğrulandı.

Standda Pirelli’nin ticari iştiraki DRIVER da temsil edilecek. Entegre bir showroomda ziyaretçiler, bağımsız lastik satıcıları ve tamirhaneler için “DRIVER Lastikler ve Servis” premium perakende konseptinin avantajlarını öğrenebilirler.

 

 

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here