Brisa’dan OTOPRATİK noktalarında bakım yaptıranlara, Shell Akaryakıt Çeki

0
1910

Brisa, hızlı bakım ve servis zinciri Otopratik mağazalarında 500TL’yi geçen bakım işlemlerinde müşterilerine 50TL’lik Shell Akaryakıt çeki hediye ediyor. Kampanya kapsamında Bonus kartla ödeme yapanlara özel 8 taksit imkânı sunuluyor.

Brisa, akü, lastik, bakım gibi ürün ve hizmetleri tek noktadan sunarak müşterilerinin hayatını kolaylaştırdığı hızlı bakım ve servis zinciri Otopratik mağazalarında avantajlı bir kampanya başlattı. 30 Kasım’a kadar geçerli kampanya kapsamında, aracına Otopratik mağazalarında 500 TL ve üzerinde bakım işlemi gerçekleştirilen müşteriler, Shell Türkiye’den 50 TL.’lik akaryakıt çeki sahibi oluyor. Hususi, binek ve hafif ticari araçlar için geçerli olan bu özel fırsattan her plaka bir kere faydalanabiliyor. Böylece müşteriler periyodik bakım, yağ değişimi, elektrik ve klima aksamı bakımlarını avantajlı fiyatlarla güvenilir bir şekilde yaptırabiliyor. Kampanya akü veya lastik alımlarını kapsamıyor.

31 Aralık 2021 tarihine kadar geçerli olan “Shell akaryakıt çeki hediyesi” kampanyası, Bonus kart kullanıcılarına 8 taksit avantajı sunmanın yanı sıra bakım hizmeti ödemelerine ek olarak lastik ve akü alımlarını da kapsıyor. Bu kapsamda Bonus, Shop & Fly, Miles & Smiles ve Migros Money Bonus kart sahiplerine 300 TL ile 100.000 TL arasındaki ödemelerinde +4 taksit ile 4 ile 8 arası seçmeli taksit seçeneği sunuluyor.

Otopratik Türkiye’nin dört bir yanındaki 38 şehirde 77 nokta ile profesyonel araç bakım hizmeti veriyor, 54 farklı hizmeti bir arada tek noktadan sunuyor. En yakın Otopratik noktasına www.otopratik.com.tr adresinden ulaşılabilir, online randevu alınabilir.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here