BKT EIMA’DA: ŞIK BİR GERİ DÖNÜŞ

0
2199

Fuar, markanın kullanıcılar için yeni dijital platformu olan BKT Virtual Experience’ı önceden izlemek için harika bir fırsat sundu. Bologna etkinliği sırasında 10.000’den fazla giriş kaydedildi. 

Bir yıldan daha uzun bir sürenin ardından ilk kez müşteriler, kullanıcılar ve ortaklarla buluşmak üzere fiziksel olarak fuarda yer alan BKT, EIMA’da mükemmel sonuçlar aldı.

Başlangıçtaki tüm beklentileri aşan 270.000’den fazla ziyaretçisiyle EIMA, gerçek bir başarı elde ettiğini kanıtladı; bu, kısmi de olsa nihayet normale dönüşü gösteren cesaret verici bir rakam. Bu durum elbette, gelecekte fiziksel mevcudiyetle giderek daha fazla birbirini tamamlayacak dijital bir bileşenle daha “hibrit” olmayı vaat eden bir normalliği temsil ediyor. Aslında, herkesçe bilinen kısıtlamalar ve sınırlamalarla geçen aylar, BKT’nin benimsemekten asla çekinmediği bir trend olan dijitalleşme süreçlerine kesin bir ivme kazandırdı.

EIMA bu anlamda bir gösteri oldu. Marka, standını tamamen yeni bir konseptle sunmayı kararlaştırdı ve bu bağlamda, şimdiye dek ilk kez, ürünlerini sergilemeye değil, bu ürünleri fuar esnasında ön gösterimi yapılan BKT Virtual Experience gibi yeni yöntem ve kanallar aracılığıyla dijital olarak betimlemeye karar verdi.

Bu, sanal bir platform aracılığıyla kendinizi BKT dünyasına kaptırmanıza ve bu dünyayı keşfetmenize olanak tanıyan yeni bir dijital araçtır. BKT Virtual Experience ile markanın kullanıcılarından ürünler, sponsorluklar ve ilk elden hesaplarla ilgili tüm güncellemeleri keşfetmek, diğer çevrimiçi kullanıcılarla etkileşime geçmek ve BKT uzmanlarından randevu almak mümkündür.

Bu araç, fuarda fiziksel olarak bulunmayan kişiler için, özellikle de markayla ilgili en son haberleri platforma uzaktan bağlanarak alabilen uluslararası kullanıcılar için son derece değerli olduğunu kanıtladı.

BKT Avrupa CEO’su Lucia Salmaso bu konuda şunları söylüyor: “Fuarın dört günü boyunca BKT Virtual Experience’a 10.000’den fazla giriş yapıldı ve BKT uzmanlarıyla 60’tan fazla Sanal Toplantı gerçekleştirildi. Bunlar, beklentilerimizi tam anlamıyla karşılayan ve bu yeni kanala karşı merak ve ilgiyi gösteren rakamlardır.”

BKT Virtual Experience, BKT dünyasına daha yakın olmak için kullanıcılara sunulan araçlara ve kanallara katkıda bulunarak bunları zenginleştirir. Şirket, gelecekte sanal dünyayı çeşitli alanlara genişleterek ve etkileşim olanaklarını artırarak bu yaklaşımı keşfetmeyi ve daha da geliştirmeyi planlıyor.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here