NEXEN TIRE 80. Yıl Dönümü Amblemini Tanıttı

0
1799

Önde gelen bir küresel lastik üreticisi olan NEXEN TIRE, kısa süre önce Şirketin lastik imalat sektöründeki seksen yılını gözlemlemek için bir 80. Yıldönümü amblemini tanıttı.

Yeni hatıra amblemi, NEXEN TIRE’ın mirasını ve tarihini bünyesinde barındırarak Şirketin tüketicilerine uzun vadeli taahhüdünün önemini simgeliyor. Amblemin genel tasarımı, hareket eden bir lastiği andırır ve NEXEN TIRE’ın tüketicilerinin farklı mobilite ihtiyaçlarını karşılama girişimlerini gösterir. NEXEN TIRE, şirketin kuruluşunu kutlayacak olan 1 Mayıs 2022’de resmi 80. yıldönümünü kutlayacak.

1942 yılında kurulan NEXEN TIRE, lastik imalat işinde çok önemli bir rol oynamıştır. Sekiz yıl sonra, Şirket hala kalitesi, yenilikçi ürünleri ve üretimdeki rekabet gücü ile tanınan son teknoloji bir markadır.

REKLAM

NEXEN TIRE’ın Global CEO’su Travis Kang, “Bu hatıra amblemini tanıtmaktan ve 80. yıl dönümü kutlamamızı başlatmaktan onur duyuyorum” dedi. “Başardıklarımızla gerçekten gurur duyuyorum. Bu dönüm noktasının önemi, müşterilerimizin ve çalışanlarımızın çabalarımıza değer verdiğini gösteriyor. Ayrıca, bunu sağlama yolunda büyük adımlar atan dikkate değer bir meslektaş grubuyla çalışma şansına da sahip oldum. Şirketin başarısı.”

2022 yıl dönümü yılı sonuna kadar, yeni 80. Yıldönümü amblemi pazarlama ve iletişimde kullanılacak.

 

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here