PCL, Automechanika Frankfurt’a geri döndü

0
1225

Lastik basınç uzmanı, otomotiv yenileme pazarına yönelik heyecan verici ürün portföyüyle geri dönüyor
Messe Frankfurt, 13-17 Eylül 2022

PCL, Covid nedeniyle dört yıl aradan sonra Automechanika Frankfurt’a dönüş için hazırlanıyor ve ekip, Salon 8, Stand H52’de müşterileri karşılayacak.Dünyanın her yerinden ziyaretçiler, imalat, otomotiv ve tamir atölyesi endüstrilerindeki yeni teknolojileri ve trendleri keşfetmeye hazır olan Messe Frankfurt’a buluşacak.

Değer zinciri satış sonrası pazarında önemli bir oyuncu olarak PCL, keşfetmeleri için yenilikçi bir yeni ürün paketine sahip olacak. PCL’nin kurulumu kolay ve gelişmiş sabit lastik şişirme ekipmanı yelpazesinin öne çıkan özellikleri arasında menü odaklı ACCURA D10, kullanıcı dostu ACCURA QUBE ve sağlam D93 Hava ve Su Kulesi ile AutoAir II Hava Kulesi yer alacak.

PCL’nin güvenilir ACCURA D10 lastik şişiricileri, güvenilirlik, tekrarlanan doğruluk ve azaltılmış bakım ve kullanım ömrü maliyetleri sunan bu elektronik önceden ayarlanmış üniteler, son kullanıcılara daha fazla güvenlik ve yakıt ekonomisi ve daha uzun lastik ömrü sağlar.

İngiltere’de üretilen D93 Hava ve Su Kulesi, uzun ömür sunan paslanmaz çelik veya boyalı galvanizli çelik kasa ile zorlu ortamlara dayanacak şekilde tasarlanmıştır. Standart olarak geniş, okunması kolay 30 mm LCD arkadan aydınlatmalı ekrana sahip olan D93, tekrarlanan işleri yönlendirmek ve geliri artırmak için kullanım kolaylığı için üretilmiştir. Bu ön avlu çözümü, yerel pazarlara uyacak şekilde nakitsiz, jetonlu ve jetonlu bir dizi ödeme yöntemini içerir.

Kullanımı kolay AutoAir II Hava Kulesi, D93’e alternatif bir seçenektir, ön avlular ve otoparklar, alışveriş merkezleri, ofisler ve fast food satış noktaları gibi yolcularına ücretsiz hava takviyesi yapmak isteyen diğer perakende satış yerleri için idealdir. Müşterilerin elde tutmayı artırmak için.

PCL’nin dijital, lineer ve kadranlı el tipi şişiriciler yelpazesi, lastik dükkanlarında ve atölyelerde kullanılan otomobil,kamyon lastiklerinden ticari araçlar, havacılık, servis istasyonları, yüksek basınçlı modellere kadar çok çeşitli uygulamalar içindir.  Automechanika için, konfor ve kullanım kolaylığı için tasarlanan yeni ekonomi airlite eco Tire Inflator’ın piyasaya sürülmesinin ardından odak noktası lineer aralıkta olacak. Sağlam, güvenilir ve 2 psi’ye kadar hassas olan MK4’ün “küçük kardeşi”, genel ticaret veya otomobil tutkunlarının alet takımına sahip olması gereken, uygun maliyetli bir eklentidir. Pazar lideri AIRFORCE® MK4 de sergilenecek.

PCL’nin nitrojen yelpazesinden “Made in Sheffield” N72 Mobil Azot Arabası sergilenecek. PCL’nin sınıfının en iyisi “temizleme ve doldurma” yazılımını kullanarak, bir düğmeye dokunarak 4 hava dolu lastiği aynı anda %95+ Azot’a dönüştürebilir ve şarj edilebilir bir pille çalışır.

PCL’nin Satış ve Pazarlama Direktörü Lee Wright şunları söyledi: “Automechanika’yı normal formatına geri döndürmek harika olacak ve ekip, mevcut ve potansiyel müşterilerle orada yüz yüze görüşmeyi gerçekten dört gözle bekliyor.

“PCL, özel gereksinimleri karşılayacak tasarımlar oluşturmamızı sağlayan dünyanın en iyi tasarım tesislerinden birine sahip olmaktan gurur duyuyor. Automechanika, uluslararası ziyaretçilere iyileşme ve her zamanki gibi iş yapma yolunda onlara yardımcı olacak çözümler sunmak için mükemmel bir platformdur. Müşterilerimizin pandemi sonrası gelişmelerini kolaylaştıracağını düşündüğümüz özenle seçilmiş bir ürün portföyünü Messe Frankfurt’a getiriyoruz. Lütfen gelin ve Salon 8, Stand H52′de nasıl yardımcı olabileceğimizi görün.”

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here