Automechanika Şanghay 2022 Ertelendi

0
1269

Automechanika Shanghai – Shenzhen Edition organizatörleri, ilk olarak 20-23 Aralık 2022 olarak planlanan fuarı, ülke genelinde pandemiyle ilgili önleme tedbirleri olumsuz etkileyecektir.

Karar, hem katılımcılar hem de ziyaretçiler için daha değerli deneyimler oluşturmak amacıyla daha güçlü katılımı güvence altına almak amacıyla  17. edisyonu için yeni düzenlemelerle organize edilecek.

Messe Frankfurt (HK) Ltd Genel Müdür Yardımcısı Bayan Fiona Chiew şunları söyledi: “Fuara seyahat edenlerin refahı ile yüz yüze iş görüşmeleri için sektörün beklentilerini dengelememiz gerekiyor. Önceliğimiz, otomotiv endüstrisinin uzun vadeli ve sürdürülebilir gelişimi için ticareti canlandıracak doğru koşulları yaratmaktır. Bu nedenle, paydaşlarla görüştükten sonra, fuarın daha sonraki bir tarihte düzenlenmesinin yerel ve denizaşırı otomotiv camiası için daha verimli sonuçlar doğuracağı konusunda hemfikiriz.”

China National Machinery Industry International Co Ltd Genel Müdürü Bayan Li Zhang, “Organizatörler adına, destekleri ve anlayışları için tüm müşterilerimize teşekkür etmek istiyorum. Sektöre hızlı bir şekilde ileteceğimiz fuar takviminde yeni bir zaman diliminde bir dizi tarafla istişare ediyoruz. Herkesi yakında Automechanika Shanghai’da ağırlamayı dört gözle bekliyorum.”

Automechanika Shanghai, Yeni Yıl’da pazardaki ivmeyi sürdürmek için AMS Live’ı 10 Ocak 2023’e kadar açık tutacak. Platform, alıcıların ve tedarikçilerin bağlantı kurabilecekleri ve yeni potansiyel ortaklıklar keşfedebilecekleri dünyanın dört bir yanındaki çeşitli pazarlara yönelik iş genişlemesini destekliyor.

AMS Live’a erişenler için lütfen şu adresi ziyaret edin: www.ams-live.com.

Automechanika Shanghai, Messe Frankfurt (Shanghai) Co Ltd ve China National Machinery Industry International Co Ltd (Sinomachint) tarafından organize edilmektedir. Yeni organizasyon ve düzenlemeler hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen + 852 2802 7728 numaralı telefondan Messe Frankfurt (HK) Ltd ile iletişime geçin, www.automechanika-shanghai.com adresini ziyaret edin veya auto@hongkong.messefrankfurt.com adresine e-posta gönderin

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here