ETRMA, Toyo Lastiklerinin 2024’ten itibaren yeni üye olarak girişini onayladı

0
882
ETRMA (Avrupa Lastik ve Kauçuk Üreticileri Birliği) Yönetim Kurulu, son toplantısında Toyo Tyres Europe’un 1 Ocak 2024 itibarıyla yeni üye olarak girmesine ilişkin anlaşmayı duyurdu.
Avrupa Lastik ve Kauçuk Üreticileri Birliği yaptığı açıklamada, “ETRMA üyelerinin bugünkü Yönetim Kurulu toplantısında, 9 Kasım 2024 itibarıyla Toyo Lastikleri’nin derneğe tam üye olma başvurusunu resmi olarak onayladıklarını” bildirdi. ”

ETRMA başkanı Franco Annunziato, yönetim kurulunun kararını memnuniyetle karşıladı ve şunu beyan etti: “Toyo Lastiklerini ETRMA’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyorum. Toyo’nun bu katılımı, Birliğin sektör için destekleyici bir yasal ve düzenleyici ortam oluşturma yönündeki önemli çalışmasına yönelik bir güven oyu niteliğindedir. Toyo Lastikleri’nin üyeliği ETRMA’nın temsil gücünü ve deneyimini artıracak.”

Benzer şekilde, Toyo Tyres Holding Avrupa Başkanı Kenta Kuribayashi de şunları ifade etti: “ETRMA’nın bir üyesi olarak, standartların uygulanmasına ve süreçlerine aktif olarak katkıda bulunarak, bize yardımcı olan elverişli bir ortam yaratabildiğimizden memnunuz. Sürdürülebilirliğe odaklanmamızı, çevreyi ve kaynakları korumamızı sağlamanın yanı sıra uzun vadeli rekabet gücümüzü de güçlendiren bir lastik üreticisiyiz.”

ETRMA Genel Sekreteri Adam McCarthy de Toyo’nun katılımını memnuniyetle karşıladı ve “Sekreterlik ve ben, önümüzdeki siyasi zorlukları ele alırken Toyo Lastikleri’ndeki meslektaşlarımızla birlikte çalışmayı sabırsızlıkla bekliyoruz” dedi.

ETRMA’nın şu anda Avrupa pazarında faaliyet gösteren lastik üreticilerinden alfabetik sırayla oluştuğunu unutmamak gerekir: Apollo Vredestein, Bridgestone Europe, Brisa (Lassa), Continental, Goodyear, Hankook, Marangoni, Michelin. , Nexen Tire Europe, Nokian Tyres, Pirelli, Prometeon, Sumitomo Rubber Industries (Dunlop ve Falken) ve Yokohama TWS.

Ayrıca aşağıdaki ülkelerdeki lastik ve kauçuk üreticileri birlikleri de üyedir: Finlandiya, Fransa, Almanya, Macaristan, İtalya, Hollanda, Polonya, İspanya ve Birleşik Krallık.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here