Alman Gute Fahrt dergisi, Continental SportContact 7‘yi “olağanüstü” seçti

0
817

Continental’in yaz lastikleri testlerde üstün başarılar elde etmeye devam ediyor. Son olarak Alman otomobil dergisi Gute Fahrt’ın düzenlediği bir dizi lastik testinde “olağanüstü” derecelendirmesiyle birinci sırada yer alan Continental SportContact 7, kuru ve ıslak zeminde yapılan performans testlerinde dergi editörlerinden tam not aldı.

Premium lastik üreticisi ve teknoloji şirketi Continental, yaz lastikleri ile testlerde elde ettiği başarılara bir yenisini daha ekledi. Alman otomobil dergisi Gute Fahrt’ın farklı üreticilerin yedi yaz lastiği modelini değerlendirdiği lastik testlerinde Continental SportContact 7 “olağanüstü” derecelendirmesiyle diğer modelleri geride bırakarak birinci sırada yer aldı. Golf GTI ve Cupra Leon TSI araçlarıyla kuru ve ıslak zeminde toplam dokuz deneme sürüşünün yapıldığı testlerde  Continental’in yaz lastiği, editörlerden “üstün” ve “yarış galibi” notunu aldı.

Almanya Hannover’de Continental mühendisleri tarafından geliştirilen SportContact 7, kuru ve ıslak yokuşlarda yol tutuş, ıslak ve kuru frenleme ve virajlarda suda kızaklama testlerinde birinci oldu.  Testi gerçekleştiren Gute Fahrt’ın editörü “Deneyimli bir lastik testi uzmanını heyecanlandırabilecek çok fazla lastik olmuyor. Continental SportContact 7 ise bunlardan biri. Özellikle ıslak zemindeki performansı bunun en iyi göstergesi” değerlendirmesini yaptı.

Continental, SportContact 7 ile sürücülere yüksek performanslı, güvenli, yol tutuşuna odaklanan, yüksek kilometre sağlayan bir lastik sunuyor. Hem geleneksel hem de elektrikli araçlarda kullanılabilen SportContact 7 spor araçlar için tasarlandı. Continental, daha da fazla sürücüye test şampiyonu lastiklerini deneyimleme fırsatı vermek üzere bu sezon için 58 yeni ebatı piyasaya sunmaya hazırlanıyor. 

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here