Bridgestone ALENZA 001 ve ALENZA SPORT A/S Lastikler, Yeni LEXUS RX’te Orijinal Ekipman Olarak Seçildi

0
1110

Bridgestone Corporation (Bridgestone), ALENZA 001 ve ALENZA SPORT A/S lastiklerinin, Kasım 2022’de LEXUS tarafından Japonya’da piyasaya sürülen yeni LEXUS RX’te orijinal ekipman olarak seçildiğini duyurdu. ALENZA 001 lastikleri ALENZA SPORT A/S lastikleri, Kuzey Amerika’da pazarlanan araçlarda donatılırken, Japonya, Avrupa ve Asya’da satılan araçlarda kullanılmak üzere tedarik edilecek.

  • ALENZA 001 ve ALENZA SPORT A/S lastikleri, yeni LEXUS RX’te orijinal donanım olarak sunulmaktadır.
  • Bu lastikler, lastiklerin hem çevresel hem de sürüş performansını en üst düzeye çıkaran yenilikçi lastik teknolojisi “ENLITEN”e sahiptir.
  • ENLITEN ile lastik tedarik eden Bridgestone, “Bridgestone E8 Taahhüdünün” “Enerji: Karbon nötr bir mobilite toplumunun gerçekleştirilmesine kararlı” ifadesini sunacaktır.

Şirket, Bridgestone’un EV çağında yeni premium olarak konumlandırdığı yenilikçi lastik teknolojisi “ENLITEN” ile lastikler tedarik ederek, “Enerji: Karbon nötr bir mobilite toplumunun gerçekleştirilmesine kararlı” kurumsal taahhüdünü gerçekleştirmeye çalışmaktadır.

Bu beşinci nesil RX, lüks crossover segmenti için yeni bir çağ başlatıyor. RX, Lexus Electrified varyantlarını ve F SPORT Performance AWD dahil altı sınıfı kapsayan oldukça çeşitli aktarma organları portföyüyle sayısız teknolojik, stilistik ve yenilikçi iyileştirme yoluyla konukların ihtiyaçlarını aşmayı hedefliyor.

Bridgestone, iki şirketin uzun vadeli ortak yaratımı sayesinde LEXUS’un geniş araç yelpazesi aracılığıyla sağladığı değerin gerçekleştirilmesine katkıda bulunmaya devam ediyor. Yeni RX için ALENZA 001 ve ALENZA SPORT A/S lastikleri, lastiklerin hem çevresel hem de sürüş performansını en üst düzeye çıkaran yenilikçi lastik teknolojisi “ENLITEN”i içeren “Dan-Totsu” .

Bu lastiklerin lastik kasalarında, hem üstün hem de konforlu sürüş deneyimi ve sürüş performansı sunmak için RX için özelleştirilmiş bir temas yaması ve desen tasarımının yanı sıra yakıt verimliliğini artırmak için yuvarlanma direncini azaltan malzemeler kullanılır. Bridgestone böylece müşterilerinin kendi bölgelerindeki kullanım koşullarına göre maksimum değer sağlamayı başardı. Bu özelliklerle Bridgestone, yeni RX’in tüm cazibesini ortaya çıkarmaya ve sürdürülebilir bir mobilite toplumunun gerçekleştirilmesine katkıda bulunmaya çalışacak.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here