MERCEDES BENZ, Giti Tire A Sınıfı Lastikleriyle Donatılmış Yeni Actros Truck OE’yi Tanıttı

0
1356

Giti Tire, 23 Eylül 2022’de Daimler’in Pekin’deki Otomobil Fabrikasında üretim hattından inen ilk Mercedes Benz ağır kamyonu Actros ile Çin yerel ağır kamyon pazarında ilk kez sahneye çıktı.

Giti’nin yeni A-Sınıfı Yuvarlanma Dirençli Lastikleri ile donatılan kamyonun, Mercedes için yerli ağır kamyon üretiminin münasebetiyle Kasım ayında müşterilere ulaşması bekleniyor. Basın açıklamasına göre Giti’nin A Sınıfı Yuvarlanma Direnci Lastikleri, dört temel yetkinlik göz önünde bulundurularak oluşturuldu: güçlü aşınma performansı, düşük yuvarlanma direnci, süper dayanıklılık ve mükemmel yol tutuş kararlılığı ve sürüş konforu. 315/70R22.5 ultra düşük yuvarlanma direnci ürünü, standart yük koşullarında büyük bir yerli filo üzerinde yapılan yol testleriyle doğrulanmıştır.Testler, piyasadaki ana akım uluslararası premium marka yakıt tasarrufu sağlayan ürünlerle karşılaştırıldığında Giti A Sınıfı Yuvarlanma Direnci Lastiklerinin %3,6 daha az yakıt tükettiğini ve mükemmel aşınma performansına sahip olduğunu gösterdi.

Giti Tire, Daimler’in OEM projeleri için sahip olduğu çok sayıda zorlu nesnel testler sırasında ürün tasarımı ve teknoloji optimizasyonundaki teknik mirasını ve avantajlarını tam olarak gösterdi. Giti Lastikleri ıslak yol tutuşlu frenleme, yol tutuş stabilitesi ve güvenilirlik testlerinde de yeteneklerini gösterdi.Üst düzey bir ağır kamyon üreticisi olan Daimler’in altın değer zinciri sisteminin ana tedarikçisi olan Giti Tire, yüksek kaliteli geliştirmeyi teşvik etmek ve sektörde kalite için bir ölçüt belirlemek için her zaman bilimsel ve teknolojik yeniliklerden yararlanır.

Kökleri lastik endüstrisinde 70 yılı aşkın bir geçmişe dayanan Giti ekibi, mükemmel ürünlerle entegre, çok yönlü verimli lojistik çözümler sağlamak için Çin ve uluslararası ticari endüstriyel araç kullanıcıları için OE üreticileri ve lojistik işletmeleri ile yakın bir şekilde çalışmaktadır. marka gücünü göstermek için profesyonel hizmetler.

Giti Tire, Daimler’in Pekin’deki Otomobil Fabrikasında üretim hattından çıkan ilk Mercedes Benz ağır kamyonu Actros’a takılan A Sınıfı Yuvarlanma Direnci Lastikleri ile Çin yerel ağır kamyon pazarına güçlü bir giriş yaptı. Lastikler, standart yük koşullarına sahip büyük bir yerel filoda yapılan yol testleriyle mükemmel yakıt tasarrufu ve aşınma performansı gösterdiği doğrulanmıştır.

Giti Tire’nin ürün tasarımı ve teknoloji optimizasyonundaki teknik mirası ve avantajları, Daimler’in OEM projeleri için gerçekleştirdiği çok sayıda zorlu nesnel testler sırasında kanıtlanmış ve sektörde kalite için bir ölçüt belirlemiştir.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here