STERTİL GROUP, BEİSSBARTH GMBH’yi Satın Aldı

0
1054

Citadel Enterprises’ın bir parçası olan ve Hollanda’nın Kootstertille kentinde bulunan Stertil Group , Beissbarth GmbH’nin ticari faaliyetlerinin devralındığını  duyurdu. 

Beissbarth Automotive Testing Solutions GmbH şirketi artık Stertil Group’a aittir ve şirketin 120 yılı aşkın tarihini sürdürmektedir.

Stertil Group, araç donanımı endüstrisindeki hem mevcut hem de gelecekteki gelişmeler için toplam bir çözüm yaratmak istiyor. Eski grup markası, ağır vasıta lift uzmanı Stertil-Koni’tdi. Şubat 2022’de Stertil Group, birinci sınıf otomotiv hafif hizmet ve servis liftleri alanındaki uzmanlığıyla Kehl’deki Nussbaum Automotive Lifts GmbH’yi ve şimdi de 2023’te Beissbarth Otomotiv Test Çözümlerini satın aldı.

Soldan sağa: Douwe Groenendijk – Stertil Group CFO’su, Bennie Stapensea – Stertil Group CEO’su,
Gary Palmer – Beissbarth MD, Frank Scherer – Nussbaum CEO’su, Alex Maier – Beissbarth CC ve
Hans Peter Zurwesten – Beissbarth CSO

Bu satın alma, Stertil Group’un dünya çapında hem özel hem de kamu atölyeleri, birinci sınıf otomotiv markaları ve OE üreticileri için bakım, onarım ve servis ekipmanı endüstrileri için dünya standartlarında araç ekipmanı çözümleri sağlama konusunda sürekli yatırım yapmaya kararlı olduğunu bir kez daha göstermektedir.

Her üç şirket de kendi odak segmentlerinde uzmanlaşarak kendi dağıtım kanallarına sahip ayrı uzmanlık şirketleri olarak faaliyet göstermeye devam edecek ve aynı zamanda eksiksiz bir yüksek kaliteli ürün çözümü yaklaşımına tamamlayıcı katkı sunacaktır. Stertil Grubu altında, araç ve ekipman endüstrilerinde hem mevcut hem de gelecekteki yanma ve elektrifikasyon gelişmelerinin zorluklarını ve fırsatlarını daha fazla ele almaları için gereken destek verilecek.

Beissbarth, otomotiv atölyeleri, garaj ve servisleri ve orijinal ekipman üreticileri – OEM’ler için premium segmentte birinci sınıf modern test ve servis ekipmanı üreticisidir.
Ürün gamı , tekerlek hizalaması, öndüzen ve sürücü yardım kalibrasyonu (ADAS), far ayar ekipmanı, fren test cihazları, asansörler ve lastik servisi ve teşhis makineleri için ürünleri içerir. Beissbarth organizasyonunun gücü, kurum içi Araştırma ve Geliştirmeye yaptığı sürekli yatırımda ve sınıfının en iyisi önde gelen otomotiv üreticileriyle yakın işbirliği içinde çalışmasındadır.

Stertil Group, ağır hizmet kaldırma liftleri ve asansörleri yelpazesini Stertil-Koni ticari adı altında pazarlamaktadır ve kapsamlı bir asansör ve lift yelpazesi ile dünyanın bir numaralı ağır hizmet kaldırma uzmanıdır. Eşsiz ve patentli rejeneratif teknolojisi ve iniş sırasında yeniden şarj olan dünyadaki tek kablosuz çevre dostu mobil araç asansörü olan EARTHLIFT® ile tanınmaktadır. Atölyelerde dünya çapında tanınır ve devrim niteliğindeki ebright® Akıllı Kontrol Sistemi kullanılarak çalıştırılır.

Nussbaum® birinci sınıf otomotiv hafif servis ve hizmet liftlerinin yüksek kaliteli üreticisidir. 1985 yılında efsanevi Çift Makaslı Kaldırma – JUMBO®’nun mucidi olan ve şu anda oyunun kurallarını değiştiren eksiksiz bir hafif hizmet araç kaldırıcı yelpazesi sunmaktadır. Bu yenilikçi kaldırma çözümleri, dünya çapında birçok birinci sınıf yüksek performanslı otomobil üreticisinin tercihidir.

Stertil Grubu, 123 yıl önce kurulan ve önceki nesillerin tutkuyla ve çok çalışarak büyüdüğü mirasın emin ellerde olduğundan emin olan Beissbarth yönetimini ve çalışanlarını memnuniyetle karşılar. Yeni sahipler, Stertil Group, Münih’teki üretim tesisinde bu mirası daha da büyütecek ve besleyecek. Bay Gary Palmer, Münih’teki Beissbarth’ın Genel Müdürü olarak görevine devam edecek.

 

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here