Bridgestone, Lamborghini Huracán için AT Lastiği Geliştirdi

0
980

Bridgestone, Huracán Sterrato için Dünyanın İlk Supercar Run-Flat All-Terrain Lastiğini Geliştirmek İçin Lamborghini ile işbirliği yaptı.

Yeni Bridgestone Dueler All-Terrain AT002 lastiği, Huracán Sterrato sürücülerine hem yolda hem de arazide maksimum sürüş keyfi, çok yönlülük ve her türlü koşul ve yüzey için uyarlanabilirlik sağlamak üzere özel olarak tasarlanmıştır.

Özel olarak tasarlanmış Bridgestone Dueler All-Terrain AT002, sürücülerin patladıktan sonra bile güvenli bir şekilde yola devam etmesini sağlamak için Run-Flat Teknolojisine sahip dünyanın ilk süper otomobil arazi lastiğidir.

Bridgestone’un Huracán STO, EVO ve Tecnica modellerinde Lamborghini ile yaptığı iş birliğinin ardından şirket, ilk Lamborghini Huracán arazi tipi varyantı olan Sterrato’nun özel lastik ortağı olarak seçildi.

Bridgestone , yeni Lamborghini Huracán Sterrato’nun tek ve özel lastik ortağı olarak seçildiğini duyurdu ve dünyanın ilk V10 motoru ve tüm tekerlek tahrikli aktarma organı özellikleriyle donatılmış, dünyanın ilk arazide kullanılabilen süper spor otomobili için arazi ve kış donanımları sağlıyor.

Lamborghini Huracán Sterrato’nun benzersiz mühendislik gereksinimleri için özel olarak tasarlanan yeni Bridgestone Dueler All-Terrain AT002 lastiği, sürücülere hem yolda hem de arazide maksimum performans sunuyor. Lastiğin ısmarlama polimerleri, desenleri ve lastik teknolojileri, Huracán Sterrato’nun tüm arazi özelliklerini geliştirmek ve bu süper otomobilin direksiyonunun arkasında asfaltta ve asfalttan çıkmanın heyecanını ve eğlencesini en üst düzeye çıkarmak için geliştirildi.

Özel olarak geliştirilen Bridgestone Dueler All-Terrain AT002 lastikleri, Lamborghini Huracán Sterrato için özel bir uyum sağlıyor ve tıpkı her araziye uygun süper otomobil gibi, Bridgestone’un yeni HRD süper otomobil arazi lastiği de birkaç benzersiz özellik sunuyor.

Bridgestone Dueler All-Terrain AT002, Run-Flat Teknolojisine (RFT) sahip dünyanın ilk süper otomobil arazi lastiği olup, sürücülerin lastik patladıktan sonra  bile güvenli bir şekilde sürmeye devam etmelerini destekler (saatte 50 mil hızla 50 mile kadar 0 bar basınç). Bu, sürücülere her türlü araziye uygun süper otomobilin keyfini çıkarırken benzersiz bir gönül rahatlığı sunuyor.

Arazi yüzeyi ne olursa olsun inanılmaz performans sunar

Avrupa’da geliştirilen ve üretilen Bridgestone Dueler All-Terrain AT002, derin çakıl ve çamurda ek kavrama için entegre özel bir omuz ile yol tutuşu optimize etmek için tasarlanmış yeni bir lastik bileşimi içerir. Bunun için Bridgestone Dueler All-Terrain AT002 sırt deseni de arazi tutuşundan ödün vermeden mümkün olan en iyi yol tutuşu ve yüksek hız performansı için optimize edildi.

Bridgestone EMIA’da Tüketici Değiştirme ve OE Başkan Yardımcısı Steven De Bock şu yorumu yaptı: “Duler All-Terrain AT002 ile Bridgestone, Lamborghini Huracán Sterrato’nun yüksek hızlı arazi konseptini mükemmel bir şekilde tamamlayan özel yapım bir lastik yarattı. Asfaltta yüksek hızlarda arazide olduğu kadar yetenekli, yüksek hızda stabilite ve arazi kabiliyeti sağlayan, çamurda, çakılda ve asfaltta tamamen farklı bir dizi zorluğun üstesinden gelmek için yükselen bir lastik yarattık. zorlu araziler.”

Bu özel tasarım Bridgestone Dueler All-Terrain AT002 lastikleri iki boyutta mevcuttur:

ön tekerlekler için 235/40 ZR19 (96Y) XL RFT

arka tekerlekler için 285/40 ZR19 (107Y) XL RFT.

Bridgestone Blizzak LM005, 235/40 R19 96Y XL ve 285/40 R19 107Y XL ebatlarında sunulan Lamborghini Huracán Sterrato için satış sonrası kış seçeneği olarak da sunulacak.

Bridgestone’un Lamborghini ile ortaklığı, şirketin sürdürülebilir bir çözüm şirketi olarak müşteri ve sosyal değer sağlama vizyonunun bir parçasıdır. Bunun temelinde, şirketin sekiz odak alanında topluma, müşterilere ve gelecek nesillere sunmayı vaat ettiği değeri açıkça tanımlayan geniş, küresel kurumsal taahhüt olan Bridgestone E8 Taahhüdü vardır.

 

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here