FALKEN, EV Lastiği E. ZIEX’in Avrupa Lansmanını Yılın İlk Yarısında Yapacak

0
972

Falken Tire Europe’un 2023 için yeni  EV araç menzillerini en üst düzeye çıkarmak için ultra düşük yuvarlanma direncine güvenen EV’ler ve araçlar için özel olarak tasarlanmış ZIEX lastiği, Mart 2023’te dünya lansmanını yapacak.

İlk olarak Mayıs 2022’de The Tire Cologne ticaret fuarında tanıtılan e.ZIEX, Sumitomo Rubber Group tarafından şimdiye kadar geliştirilen en enerji tasarruflu lastiklerden biridir.

Markanın Advanced 4D Nano Design teknolojisi kullanılarak geliştirilen asimetrik sırt deseni, lastikten gelen basıncı düzgün bir şekilde dağıtarak basınç artışlarını önleyen optimize edilmiş sırt kenarlarına sahiptir. Lastik sırtı deseni ayrıca, EV kullanıcıları için temel bir özellik olan yuvarlanma direncini düşürerek, aracın menzilini arttırarak.

Hassasiyet ve neredeyse sessiz çalışma özelliği ile konfor avantajı EV’ler, e. ZIEX bunu, lastiğin gürültü seviyesini önemli ölçüde azaltan kesintisiz, kesintisiz bir yiv kenarı temasıyla tamamlar. Bu, gelişmiş bir ofset sırt oluğu düzenlemesi ile elde edilir. Falken’in son teknoloji ürünü SILENT CORE teknolojisi, lastik sesini azaltmak için de çalışır.

Falken ayrıca, lastiğin Japon şirketin lastik yelpazesi için sürdürülebilir bir geleceğe doğru ilerleme çabasının bir parçası olmasını sağlamak için bilinçli bir çaba sarf etti. Etiket değerlerinin geçici AB sınıflandırması e. ZIEX, yakıt tüketimi açısından “A”, ıslak tutuş için “A” ve 69 dB’lik gürültü emisyonları açısından “A” olarak sınıflandırılır.

e. ZIEX, 2024’te ek ebatların daha geniş bir şekilde piyasaya sürülmesinden önce, başlangıçta 17 ve 21 inç arasındaki 11 ebatta satışa sunulacak.

“Yeni e için heyecanlıyız. ZIEX lastiği Avrupa lansmanını Mart ayında yapacak,” diyor Kurumsal Yönetim Kurulu Başkanı Andreas Giese. “Bu lastik, EV’ye özel lastiklerin yelpazemizin temel bir parçasını oluşturacağı Falken için bir geleceğe doğru atılan ilk adım. e. ZIEX, konfor, güvenlik, dayanıklılık ve güçlü performans seviyelerini birleştirerek Falken müşterileri için nihai yedek elektrikli araç lastiğini sunuyor.”

 

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here