Bridgestone, Olimpiyat ve Paralimpik Ortaklığını Sonlandırıyor

0
119

Bridgestone, Dünya çapındaki Olimpiyat ve Paralimpik Ortaklıklarının ardından küresel motor sporları girişimlerini güçlendirecek.

Bridgestone, 2024 yılı sonunda sona erecek olan mevcut Dünya Olimpiyat ve Paralimpik Ortaklığı anlaşmasını yenilememe kararı aldı ve Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) ile anlaştı. Karar, şirketin gelişen kurumsal marka stratejisinin değerlendirilmesi ve daha yaygın küresel motor sporları platformlarına olan bağlılığının yeniden belirlenmesinin ardından geldi.

Bridgestone’un “Topluma Üstün Kaliteyle Hizmet Etme” Kurumsal Misyonuna dayanan şirket, IOC’nin “spor aracılığıyla daha iyi bir dünya inşa etme” vizyonuna ve Uluslararası Paralimpik Komitesi’nin (IPC) “Paralel Spor aracılığıyla kapsayıcı bir dünya” vizyonuna hâlâ güçlü bir şekilde inanmaktadır.

2014’ten beri Dünya çapında Olimpiyat Ortağı ve 2018’den beri Dünya çapında Paralimpik Ortağı olan Bridgestone, sporun gücünü gururla desteklemiş ve sporcuların hayallerinin peşinden gitme yolculuklarını desteklemiştir. Son 10 yıldır IOC ve IPC ile güçlü iş birliği, Bridgestone’un çalışanlarını harekete geçirmesine ve dünya çapındaki müşterileri ve ortaklarıyla ilişkilerini güçlendirmesine yardımcı olan başarılı faaliyetler ortaya çıkarmıştır.

Sporun gücüne inanmaya devam eden şirket, lastik ürünlerinin doğrudan performansa meydan okuyabileceği, inovasyonu yönlendirebileceği ve yaygın değer yaratabileceği daha yaygın platformlara daha fazla odaklanarak bu ivmeyi ileriye taşıyacak. Bridgestone, motor sporlarının güçlendirilmesi yoluyla, her birinin en iyisini başarmasını sağlamayı ve sürdürülebilir bir premium marka olarak konumunu güçlendirerek mobilitenin geleceği için olmazsa olmaz olmayı taahhüt edecektir.

Bridgestone, “Bridgestone E8 Taahhüdü” aracılığıyla, çalışanlar, toplum, ortakları ve müşterileriyle birlikte değer yaratarak sürdürülebilir bir toplumun gerçekleştirilmesine yardımcı olmaya kararlıdır. Bridgestone E8 Taahhüdü, şirketin yönetimi yönlendirme eksenini oluştururken gelecek nesillerin güvenini kazanmaya hizmet eden sekiz değerden oluşur. Şirketin daha yaygın küresel motor sporları girişimlerine yönelik stratejik geçişi, bu taahhüdü daha da ileriye taşımak ve sürdürülebilir mobilite inovasyonuna yönelik gelişmeleri ilerletmek için tasarlanmıştır.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here