Uniroyal’le Yolda Güven, Müzikte Keyif

0
151

Continental markalarından Uniroyal “Emin Ellerdesiniz“ sloganıyla start verdiği yeni kampanyasıyla herkesi ıslak zeminde güvenli sürüş sağlayan lastiklerle yola çıkmaya çağırıyor. Yeni kampanya kapsamında Uniroyal Türkiye, 18 inç ve üzeri 4 adet lastik alan herkese Xiaomi hoparlör hediye ediyor.

 

Premium lastik üreticisi ve teknoloji şirketi Continental markalarından Uniroyal, Avrupa çapında başlattığı yeni kampanyasında “Emin Ellerdesiniz” sloganıyla ürünlerine ilişkin farkındalığı ve güveni artırmayı hedefliyor. Uniroyal Türkiye’de ise kampanya heyecanını benzersiz bir fırsatla tüketicilerle paylaşıyor. 18 inç ve üzeri 4 adet lastik alanlara, Xiaomi hoparlör hediye ediliyor.

 

Uniroyal’in her türlü hava koşulunda en yüksek güvenlik performansı sergileyen geniş bir lastik yelpazesi sunduğunu söyleyen Continental Lastikleri Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Pazarlama İletişimi Başkanı Claudio Toldi, “Uniroyal denince akla teknoloji, güvenlik, erişilebilirlik gelir. Yeni tüketici kampanyamız ile marka karakterini anlatarak müşterilerin ürünlere olan güvenini artırmak istiyoruz” dedi. 

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here