Hyundai, Tucson için Continental’in Orijinal Ekipman Uzmanlığına Güveniyor

0
411
  • Hyundai, Tucson için üç Continental lastik modelini onayladı
  • Enerji tasarruflu ve sessiz sürüş için EcoContact 6 ve özellikle güvenli ve konforlu sürüş için PremiumContact 6
  • Asya-Pasifik için ek onay: her türlü araziye uygun CrossContact LX Sport

Hyundai Motor Grubu, Tucson’u için Continental’in orijinal ekipman uzmanlığına güveniyor. Güney Koreli otomobil üreticisi Continental’e SUV’si için üç onay verdi. Tucson, fabrikadan dünya çapında ya enerji tasarruflu EcoContact 6 ya da konforu optimize edilmiş PremiumContact 6 lastiklerle çalışır. Hyundai, Asya-Pasifik bölgesi için hafif arazi sürüşü için tasarlanan CrossContact LX Sport’u da onayladı.

EcoContact 6 ile yolda enerjiden tasarruf edin

EcoContact 6’nın özel kauçuk bileşimi, sürüş sırasında enerji emilimini en aza indirir ve sürtünmeyi ve yuvarlanma direncini azaltır. Bu, içten yanmalı motorlu araçlar için daha düşük enerji tüketimi ve elektrikli araçlar için daha geniş menzil anlamına gelir. Premium lastik, kısa fren mesafesinin yanı sıra kuru ve ıslak yollarda güvenilir kavrama ve yüksek hızlarda bile çok iyi viraj alma stabilitesi sunar. Optimize edilmiş sırt tasarımı aynı zamanda lastiğin yuvarlanma gürültüsünü de azaltır.

PremiumContact 6 ile konforlu ve güvenli sürüş 

PremiumContact 6, güvenli ve konforlu sürüş için özel olarak tasarlanmıştır. Sırttaki özel kauçuk bileşimi çok iyi güvenlik ve ıslak zeminde frenleme özellikleri sağlar. Optimize edilmiş lastik tasarımı aynı zamanda yüksek viraj stabilitesi sunar. Çevresel oluklara sahip özel tasarım, kuru ve ıslak yollarda yol tutuşunda hızlı tepki ve direksiyon hassasiyeti sağlar.

Asya-Pasifik için ek onay: CrossContact LX Sport 

Asya-Pasifik bölgesi için Hyundai ayrıca Tucson’u 18 inç boyutunda birinci sınıf CrossContact LX Sport lastiklerle birlikte sunuyor. Bu, kuru ve ıslak yollarda kısa fren mesafesi ve hem yolda hem de yol dışında etkili sürüş sağlar. CrossContaxt LX Sport ayrıca taş parçacıkları gibi hasarlara karşı koruma sağlayan güçlendirilmiş bir yan duvara sahiptir. Uyarlanmış lastik profili aynı zamanda düşük yuvarlanma direnci ve dolayısıyla iyi yakıt verimliliği sağlar. Sırttaki tekdüze kılcal kanal düzeni, yüksek düzeyde gürültü konforu için yuvarlanma gürültüsünü azaltır.

Bu lastik serileri ve boyutları birçok ülkede Hyundai Tucson için onaylanmıştır:

EcoContact 6, 215/65 R17 103V XL

EcoContact 6, 235/55 R18 104V XL

PremiumContact 6, 235/50 R19 FR 103V XL

CrossContact LX Sport, 235/60 R18 103H SL (yalnızca Asya-Pasifik bölgesi)

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here