Giti – Sparco® Uzun Süreli Küresel İşbirliği

0
958

Önde gelen lastik üreticisi ve efsanevi otomotiv işletmesi, ortak markalama çok yıllı küresel anlaşmada güçlerini birleştiriyor

Giti Tire, dünyanın önde gelen motor sporları güvenlik sistemleri ve yarış ekipmanları üreticisi Sparco®’nun küresel otomotiv lastiği ortağı olarak bir ortak marka anlaşması imzaladı.

Yalnızca Giti markasına odaklanan anlaşma, özellikle yüksek oktanlı spor araba ve SUV sahipleri için birçok alanı kapsıyor. Giti – Powered by Sparco® sloganı, 2024’ten itibaren önemli UHP boyutlarının yan duvarında görünmeye başlayacak.

Giti – Powered by Sparco®, şirketlerin ortak felsefeleri ve ‘yarış, performans, sürekli güvenlik ve sürdürülebilirlik’ değerleri tarafından desteklenen geliştirme programı ile tüm ortak faaliyetleri yönlendirecek slogan olacak.Sparco eğlence kıyafetleri, Giti distribütörleri ve ısmarlama özelleştirilmiş giysiler seçeneğinin olacağı müşteriyle doğrudan temas kuran bayiler için de mevcut olacak.

Ayrıca, Sparco®’nun kapsamlı bir oyun ekipmanı yelpazesi de sağladığı düşünülürse, aynı teknik giysiler ve çözümler Giti’nin kurulu eSpor faaliyetleri için de geçerli olacaktır.

1977’de İtalya’nın Torino kentinde kurulan Sparco®, motor sporlarında köklü bir geçmişe sahiptir ve piyasaya sürüldüğü yılda, 11 saniyelik yangına dayanabilen yanmaz bir yarış giysisi geliştirmiştir; bu, o zaman için bir rekordur. O zamandan beri sürekli Ar-Ge, segmentteki en iyi performans seviyelerine ulaşılmasını sağladı.

Dünyanın en iyi takımları ve sürücüleri tarafından seçilen Sparco®, artık başta Red Bull Racing ve Formula 1’de McLaren olmak üzere dünyanın önde gelen motor sporları oyuncularıyla 300’den fazla küresel ortaklığı listeleyebilir. OEM segmentlerinde Sparco®, bir tedarikçidir. Lamborghini, Ferrari, Bugatti, Ford, Stellantis, Dallara ve diğerleri dahil olmak üzere birçok prestijli üretici.

Giti Tire marka portföyü Giti, GT Radial, Runway ve Dextero‘yu içerir ve binek otomobil, SUV, minibüs, hafif kamyon (PCR), ağır kamyon ve otobüs (TBR) dahil olmak üzere eksiksiz bir ürün yelpazesi sunar. Hem hacim hem de gelir açısından dünyanın en büyük lastik şirketlerinden biri olmaya devam ediyor.

Giti Tire’nin Avrupa Pazarlama Direktörü Stefan Brohs şunları söyledi: “Her iki işletmenin de felsefesi, her iki işletmeyi de bu kadar özel ve başarılı kılan şeylerin merkezinde yer alan güvenlik, performans, araştırma ve geliştirme ve sürdürülebilirlik ile bundan daha uyumlu olamazdı. Birbirimizi gerçekten daha fazla mükemmelliğe yönlendirmek için bu temel değerleri kullanacağız.”

Giti Tire Uluslararası Satış ve Pazarlama Direktörü Chris Bloor, “Sparco’nun etik kuralları ve çevresel referanslarıyla tamamen uyumluyuz” diye ekliyor. “İnsanların ve gezegenin iyileştirilmesi için birlikte çalışma taahhüdümüz var ve bu amaçla bir faaliyet programı oluşturacağız. Bu özel ortaklık, her iki şirket için de sayısız fırsat sunacak, daha mutlu olamayız ve bize bir dostluk eli uzattığı için Sparco’ya teşekkür etmek istiyoruz.”

“Sparco’nun otomotiv sektöründe uzun ve değerli bir deneyimi var ve Giti ile ultra yüksek performanslı bir lastik yelpazesi – Giti – Powered by Sparco® – geliştirmek için bir ortaklık fikri, ana faaliyet alanlarımızla bir köprü oluşturmamızı sağlıyor.Görüşmelerimizin en başından beri Giti yönetimi ile hemen birkaç temas noktası bulduk ve otomotiv dünyasındaki varlığımızı tamamlayan böylesine önemli bir anlaşmayı destekleyebildiğimiz için çok memnunuz.” Sparco® Marka Müdürü Niccolò Bellazzini ekledi.

 

 

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here