Airman Yeni Online Sayfası www.lastiktamirseti.com Adresinde

0
1195

 

Dünya otomotiv endüstrisinin önde gelen lastik yol yardım setleri, lastik sıvama solüsyonları ve kompresörleri orijinal ekipman tedarikçilerinden Active Tools’un yenileme pazarı markası Airman ürünlerini; seçkin lastik bayiileri, otomotiv plazaları ve online alışveriş platformlarında  Türkiye’de son kullanıcılara sunan HAY İthalat İhracat kendi online alışveriş sitesi www.otolastiktamirseti.com domain ismini değiştirdi. Yeni domain www.lastiktamirseti.com yeni tasarımıyla yayına girdi.

Yeni domain ile yayına açılan www.lastiktamirseti.com sitesinde Airman oto, suv, crossover ve hafif ticari araçlar, motosiklet ve scooterlar için lastik tamir kitleri, çakmak ve aküden güç alan kompresörler, geçici lastik tamir solüsyonları, patlak kapatıcı preventive sıvama sealantları referans fiyatlarıyla satılmaktadır.

Yeni satış sitesinin en önemli yeniliği olarak satış kanallarına toptan satışlar için ayrı bir giriş ile özel bir kategorinin olması öne çıkmaktadır. Lastik bayiileri,  araç kiralama firmaları, otomotiv yetkili satıcıları bu kategoride İyzico güvenli ödeme sistemiyle özel vade imkanlarıyla online alışveriş yapabilmektedirler.

Alman mühendisliğiyle tasarlanan ve geliştirilen, otomotiv endüstrisiyle birlikte test edilen Airman ürünleri, performansı en üst düzeye çıkarmak ve büyük değer sağlamak için özenle üretilmektedir. Dünyanın önde gelen araç üreticileri ile yapılan işbirlikleri sayesinde, çözümlerin her seferinde kusursuz çalışmasını sağlamak için her bileşen titizlikle üretilmektedir. Son yirmi yıldır OEM Tier 1 System tedarikçisi olarak, hem hava kompresörlerini hem de solüsyonlarını kendi bünyesinde geliştirip üretebilen dünyadaki sayılı üreticilerden biridir.

Araba, motosiklet, bisiklet ve tüm binek araçlarınız için özel tasarlanmış kaliteli, pratik ve güvenilir ürünlere yeni adresi www.lastiktamirseti.com adresinden ulaşabilirsiniz.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here