ZC Rubbers, Nürburgring’de Avrupa Sürüş Deneyimi Etkinliğine Ev Sahipliği Yaptı

0
622

ZC Rubber, 11-13 Temmuz tarihleri arasında ünlü Nürburgring Nordschleife’de Avrupalı bayiler için bir bayi konferansına ve sürüş deneyimi etkinliğine ev sahipliği yaptı. Bu etkinlik, şirketin Avrupalı bayilerine ve müşterilerine dünyanın en ünlü yarış pistlerinden birinde iki amiral gemisi lastiği olan Westlake ZuperAce Z-007 ve Goodride Solmax 1’i kişisel olarak deneyimleme ve performansını değerlendirme fırsatı sağladı.

ZC Rubber’ın en yeni amiral gemisi lastikleri olan Westlake ZuperAce Z-007 ve Goodride Solmax 1, şirketin gelişmiş temel teknolojilerini içeren eksiksiz bir lastik yapısı yükseltmesi sayesinde gelişmiş sessizlik, yol tutuş ve yol tutuşu sunar. Her iki lastik de geçen yıl TÜV SÜD İşareti aldı.

Sürüş deneyimi, güvenlik ve performans modüllerini içerir. Westlake ZuperAce Z-007 ve Goodride Solmax 1, Brake & Prevention ve Slalom Dry için güvenlik modülünde ve Handling, Performance Oval, Car Control ve Slalom Dry için performans modülünde test edildi.Her iki lastik de katılımcılardan olumlu geri dönüşler aldı. Westlake ZuperAce Z-007, dinamik kullanım nitelikleri ve iyi frenleme performansı ile dengeli bir yüksek performanslı lastik olarak derecelendirildi ve Goodride Solmanx 1, düşük gürültü ve yüksek konfor ile önemli tutuş ve yol tutuşunu gösterdi.

“Bu sürüş deneyimi etkinliği, müşterilerimiz için Westlake ZuperAce Z-007 ve Goodride Solmax 1’in performansını, özelliklerini ve yol tutuşunu deneyimlemeleri için eşsiz bir fırsat. ZC Rubber’ın temel teknolojisine sahip amiral gemisi lastiklerimizi sergilemekten gurur duyuyoruz. Avrupa pazarındaki müşterilerin yüksek standartlarını karşılayan yüksek kaliteli lastik ürünleri sunmaya devam etmeyi taahhüt ediyoruz.” ZC Kauçuk dedi.

Etkinliğin bir parçası olarak şirket, sürüş deneyimi etkinliği öncesinde Avrupalı müşterileri için en son kurumsal hedeflerini, ürünlerini ve teknolojilerini, satış ve pazarlama stratejilerini ve sürdürülebilirlik vizyonunu ve ilerlemesini paylaştığı bir bayi konferansına da ev sahipliği yaptı.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here