Avrupa’nın Premium Markasında OEM Lastikler MAXXİS PREMİTRA HP5 OE

0
806

BMW Group ile zaten güçlü olan bağlarını genişleten Maxxis, şimdi Avrupa’da BMW 1 Serisi için orijinal ekipman (OE)  225/40R18 92Y XL HP5 ebadında lastikleri tedarik ediyor.

“BMW 1 Serisi için lastik tedarik etmekten çok memnunuz ve BMW Group’a Maxxis’i tercih ettiği için teşekkür etmek istiyoruz. BMW Group’un katı kalite standartlarını karşılamış olmamız, şirketimizdeki herkes için bir gurur kaynağıdır. ortaklığımız büyüdükçe Maxxis, BMW Group’a %100 Kalite, %100 Hizmet ve %100 Güven ile hizmet vermeye devam etmek için çaba gösterecektir.” Maxxis International’ın başkanı Dr. Wally Chen yeni gelişmeyi duyurdu.

Hem ıslak yol tutuşu hem de yuvarlanma direncinde Avrupa’nın en yüksek lastik etiketi derecesi olan A verildiğinde, Maxxis’in BMW 1 Serisi lastiği hem kaliteye hem de yeniliğe olan bağlılığını kanıtlıyor. Lastiğin bileşimi, daha fazla kilometre performansı için yeni teknoloji kullanılarak birleştirilmiştir ve ödüllü Premitra HP5 deseni, dengeli ve konforlu bir sürüş için gürültüyü ve titreşimi azaltır.

Bu anlaşma, Maxxis ve BMW Group arasındaki ilişkide yeni bir aşamayı temsil ediyor. Maxxis, 2015 yılından bu yana Avrupa’daki Alman otomobil üreticisi için BMW Mini Clubman ve BMW X1 için yedek lastik tedarik ediyor ve ertesi yıl BMW 5 , BMW 7 , BMW X3 ve BMW X4’ü ekliyor. Şirket, 2022 yılının Temmuz ayında BMW 3 için yedek lastik tedarik etmeye başladı. Avrupa’da BMW Group ile olan önemli bağlarına ek olarak, Maxxis dünyanın diğer pazarlarında BMW Group için yedek parça sağlıyor ve Maxxis’in Supermaxx SC lastikleri BMW için OE’dir. CE 04 e-scooter.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here